'Ateist ve Deistler Kendi Anne/Babalarıyla Evlenebilir.' Diyen AKP'li Yazar Emine Şenlikoğlu Gündemde

Karınca Sarayı isimli Youtube kanalına katılan AKP'li yazar Emine Şenlikoğlu, Ateizm ve Deizm hakkında kızdıran açıklamalardan bulundu. Şenlikoğlu'nun 'Ateist ve deistler kendi anne babalarıyla evlenebilir.' açıklaması tepki çekti.

Detaylar içeriğimizde;

Karınca Sarayı isimli Youtube kanalına katılan AKP'li yazar Emine Şenlikoğlu olay yaratan tartışmalı açıklamalarda bulundu.

Programda ateizm ve deizm üzerine yorumlar yapan Şenlikoğlu, ateizmin ensest ilişkiyi meşrulaştırdığını söyledi.

"Ateizm ve deizm hayvanlık alemi gibidir" diyen yazar, deizmde bir babanın kızıyla evlenmesinde de sakınca olmadığını belirtti.

Ayrıca, konuşmasına "17 yaşındaki kızlar fingirdiyor, hamile kalıyor sorun yok, 17 yaşında evlilik olursa, nikah olursa eşleri hapse giriyor" sözlerini de ekledi.

Şenlikoğlu'nun açıklamalarını buradan dinleyebilirsiniz;

Bu çarpıcı açıklamalara da sosyal medyada sessiz kalamadı...

@Kemalberke1975

@susupyaz

@sayg_ceyhun

@iamseramoon

@simatoruno

@TurkBeyi1071

@Ppkpya5

@polpernez

@ozzzzzzzzy16

Böyle bir yorumu nasıl yapabiliyorlar aklım almıyor! İnanılır gibi değil...

@misbarnis

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Erkekler Susmuyor! İncelenen 2 Binden Fazla Filmde Ortaya Çıkan Irk ve Cinsiyet Ayrımcılığının Vahim Durumu
Nevşin Mengü'nün Tezsiz ve Diplomasız Olduğunu Söylediği Akademisyen Zehra Zulal Atalay Açıklama Yaptı!
Ekonomist Dergisi'nin Hazırladığı "En Zengin 100 Aile 2021" Raporunda Dikkat Çeken Önemli Detaylar

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
26.10.2021

Biri de çıksın "Hırsızlık günahtır." desin. Biri de "Fakirlerin emeğiyle lüks yaşamak haramdır." desin. Varsa yoksa kimle sevişeceğiz, nasıl sevişeceğiz, en düşük kaç yaşındakilerle sevişeceğiz. Hesapta seks ayıp ama hep akıllarında. Aslında çıksa biri. "Tamam bir günlüğüne zina yok herkes istediğiyle sevişebilir." dese kim bilir nasıl rahatlayacaklar.

26.10.2021

demek kuran olamasa siz babanızla olacaktınız, kuran engelledi sizi öyle mi :D gelinini yatağa atanların yolundan gidiyorsunuz siz farkındasınızdır umarım :D :D

26.10.2021

Hiç :)

26.10.2021

Ahlakın ya da kanunların gökten indiği ya da dinlerle geldiğini sanan insanların zırvalıkları.Bugün topumlarının büyük çoğunluğu ateist/nonteist olan Çin,Güney Kore,Estonya,İsveç gibi ülkelerde durum yukarıda anlatılan gibi mi peki alakası yok.Peki akraba evliliği oranı en yüksek olan ülkeler hangileri derseniz Ürdün %58 Tunus %57 Suudi Arabistan %51 Yemen %47 ! Bizde de %25

27.10.2021

hindistana bi bak derim sen inançsızsındiye inandığın şekilde olmak zorunda değil o saydıgın müslüman ülkelerindeki akraba evlilikleri haram olmayanlar dayı kızı vs teyze kızı teyze vs bunlar değil dimi yazıyorsun bari doğruluğunu bilde yaz yalan yanlış bitarafından algılı yorum sallama buda insanlara inananlara o saydıgın ülkedeki insanlara hakarettir.dini bilmiyorsun ama sallamaya gelince cok güzel sallıyorsunuz işte cahilligin en kötü örneklerindensin sen hayatı sallayarak yaşa koccum benim öldügünde yukarısı dedigin yerden melek geldiginde ahların vahların başlarda fayda vermez siz bitarafınızı sallayındıye bunca yaşam bunca mükemmel düzen var zaten dimi

TÜM YORUMLARI OKU (84)