Atatürk'ün Toprak Sattığını Söyleyen Gence Tepki Yağdı: "Şapka Kanunu Çıkarken Almanya Mercedes Üretiyordu"

SND TV isimli sokak röportajında Atatürk'le ilgili görüşlerini dile getiren genç tepki çekti. Atatürk'ü toprak satmakla itham eden genç, 'Atatürk şapka kanunu çıkarırken Almanya Mercedes otomobil üretiyordu.' dedi.

SND TV isimli sokak röportajı kanalının konuşan gencin, Mustafa Kemal Atatürk'le ilgili ifadeleri tepki topladı.

Atatürk'ü toprakları satmakla suçlayan genç, "Atatürk şapka kanunu çıkarırken Almanya Mercedes otomobil çıkarıyordu." diyerek Cumhuriyet'in ilk yıllarında üretim yapılmadığını söyledi.

İşte o görüntüler; 🎥 👇

Gencin, Atatürk'le ilgili ifadeleri sosyal medyada tepki topladı.👇

İlginizi çekebilir 👇

Otoparka Girebilmek İçin Dakikalarca Dönen Kadın İsyan Etti: "Başım Dönüyor Ama Burası Bir Türlü Bitmiyor"
Bir Genç Sanat Galerisine Çerçevelediği Tost Ekmeğini Yerleştirip İnsanların Tepkilerini Ölçtü
Taksi Bulamayan Oscarlı Oyuncu Jared Leto İstanbul'da Belediye Otobüsüne Bindi

Popüler İçerikler

Ahu Tuğba'nın Cenazesindeki Tavırlarıyla Olay Olan Meriç Erkan'ın Atatürk'le İlgili Sözleri Sinirleri Hoplattı
Ankara'daki Terör Saldırısında 'Z' Harfi Detayı: Rusya'da Kullanılan Bir Sembol!
Kayseri’de Sağlık Devrimi! Kayseri’de Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Doktor Kalmadı
YORUMLAR
28.10.2024

Gerzo Almanya bir günde mi başladı araba üretmeye? 🤦🏻‍♀️ Şeyhülislam başta olmak üzere tüm sarıklılar zinhar günah diye okumayı, yazmayı, resim çizmeyi filan günah ilan ederken Almanya’da her gün kitap basılıyordu, okur yazarlık oranı bizden kat kat fazlaydı. Saraya Avrupa’da en trend olan kürkler inciler filan getirilme derdine düşülürken sanayi devrimleri yapılıyordu oralarda. Saç kesimi ele veriyor zaten, hiç mi şaşmaz?

28.10.2024

Hahaha bir de toprak sattı demiş. Ahh tas kafalı çocuk, o dönem savaşlardan bitmiş bu ülkede Atatürk Cumhuriyet’i kurunca asıl işi başladı. Eski devletin dış borcu kaç yılda bitti söylesem popon uçuklar. Ona buna yaranmak için hediye diye peşkeş çekilen İstanbul’ın göbeğindeki yerleri bile, yani bizim olan yerleri bile parasını ödeyip geri aldı cumhuriyet Türkiye’si. Şimdi vatandaşlık bile satan neler satıyor size bırakıyorum.

28.10.2024

Yav! Şu şapka kanunu varken birisi Otomobil üretiyordu diyorlar ya birde bunu gerçekten bir şeyleri öğrenmişler gibi söylüyorlar. Bir şey bilmeyen an-davalsan şey "Almayan bir gün yeni bir sabaha uyandı hadi araba üretelim" dedi Ertesi gün clk sersininden 100 tane üretmeye başladı. Yahu sen burada Hattat sınıfı işsiz kalmasın diye matbaayı kullanmaya korkuyordun. Şeytan icadı mı değilmiydi diye tartışıyordun. Bırak arabayı matbaa diyorum matbaa! İbrahim Müteferrika özel matbaa getirdiğin ne oldu neler konuşuldu sorsan aağğğ ağğğ ağğ diye kalacak tipler! Deli oluyorum şu cehalete ya!

28.10.2024

sokucam otomatik düzeltmesine he! ""Almanya"" olacaktı o

28.10.2024

Eğitim sistemi, AKP'ye mürit yetiştirip sarayı sırtlaması amacıyla yapboza döndürüldü.

TÜM YORUMLARI OKU (27)