Atatürk'ün Fotoğrafına 'Müstehcen' Hareketler Yapan İmam Hatipli Öğrenci Gözaltına Alındı

İstanbul Eyüp'te bir İmam Hatip Lisesi'nde çekilen görüntüler sosyal medyada tepki çekti. Atatürk portresine yönelik uygunsuz hareketler yapan 17 yaşındaki A.E.S. isimli öğrenci, polis ekiplerince gözaltına alındı.

İstanbul Valiliği, Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafına yönelik uygunsuz hareketler yaptığı belirlenen bir şüphelinin gözaltına alındığını bildirdi.

Marmara İmam Hatip Lisesi öğrencisi olduğu belirlenen 17 yaşındaki A.E.S'nin Atatürk fotoğrafı ile yaptığı müstehcen hareketler sosyal medyada büyük tepki çekmişti.

Açıklamada, olayla ilgili adli ve idari süreç başlatıldığı bildirildi.

Olay sonrası sosyal medyada ismi ifşa edilen çocuk, X'te de bir numaralı gündem haline geldi ⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

Popüler İçerikler

Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Diyanet, "Karalamalara Rağmen" Diyerek Duyurdu: Din Adamlarına Güven Oranı Açıklandı
YORUMLAR
20.09.2023

Yaa o kadar üzüldüm, o kadar kötü hissettim, o kadar utandım ki. Atatürk ve silah arkadaşları sayesinde bir vatana, dile, bayrağa sahipsin. Özgürsün. İstediğin dine inanmakta serbestsin. Ama işte... Saygısızsın. Umursamaz ve utanmazsın. Hadi okulu kitapları geçtim, evde anneniz babanız size ne öğretiyor? Çok yazık...

Anne babaları da böyle…

Zihinleri köreltip, çocukları aptallaştırmaktan başka kime ne faydası var bu okulların? Derhal imam hatipler kapatılmalı! Bu okullarda okuyanlar ve mezun olanlar, psikoloji ve rehabilitasyon testinden geçirilmeli !!! Çocuklar; Dünyaya entegre, aklı hür, zihni zehir gibi çalışan, bilim üreten beyinlere sahip olmalı. Tayyiban rejiminin ideolojik oyuncakları olmamalı..

20.09.2023

Bir kuşağı maalesef kaybetti bu ülke kendi elleriyle bu halk o kuşağın boynuna ilmeği geçirdi artık o kuşağın kalıntıları çoğalarak devam edecek maalesef.

20.09.2023

akşama salarlar. boşuna uğraşıyorlar. üstüne madalya da verirler

20.09.2023

ben Müslümanlıkla ilgili bir şey söylemedim. Tayyip Erdoğan'ın posterine bıyık çizen 14 yaşındaki çocuk 1 hafta hapiste kaldığını hatırlatırım

TÜM YORUMLARI OKU (154)