Atatürk Rolünü Canlandıran Ertan Saban, Şivesini Eleştirenlere Kapak Niteliğinde Bir Yanıt Verdi

'Bir Cumhuriyet Şarkısı' filminde Atatürk'ü canlandıran Ertan Saban, kendisine gelen olumsuz eleştirilere sessiz kalmadı. Ünlü oyuncu Aramızda Kalmasın muhabirlerine rolü için çok net bir açıklama yaptı.

Oyuncu kadrosunda Salih Bademci, Ahmet Rıfat Şungar, Ertan Saban, Melis Sezen, Birce Akalay, Okan Yalabık, Mehmet Özgür ve Şifanur Gül gibi harika oyuncuların yer aldığı 'Bir Cumhuriyet Şarkısı' filmine sayılı günler kaldı.

25 Ekim'de vizyona girecek filmin ilk fragmanı paylaşılmış ve izleyenler tarafından çok beğenilmişti. Fragmana gelen yorumları buradan okuyabilirsiniz:

Kadroda Yok Yok! 'Bir Cumhuriyet Şarkısı' Filminden İlk Fragman Geldi

Ancak Ertan Saban'ın Atatürk rolünü canlandırması tartışma konusu olmuştu. Filmde Saban'ın Rumeli şivesiyle konuşması izleyenlerin dikkatini çekmişti. Bazıları bu role yakışmadığı konusunda eleştirmişti.

Tabii Ertan Saban'dan bu eleştirilere yanıt hiç gecikmedi. Aramızda Kalmasın ekibine konuşan ünlü oyuncu Atatürk rolüne ne zamandan beri hazırlandığını söyleyerek eleştirilere kapak niteliğinde yanıt verdi.

Gelin Ertan Saban'ın o cevabını hep birlikte izleyelim:

Bunlar da İlgini Çekebilir

Kaç Papel Abi! 'La Casa De Papel'in Berlin'i Bu Sefer de Volkan Demirel'in Evine Girdi
Disney Plus ile Anlaşamamıştı: Gupse Özay ve Kerem Bürsin'in Yeni Dizisinin Platformu Belli Oldu
İki Deli Bir Araya Gelmemeliydik! Vizyona Girsin Diye Gün Saydığımız 'Joker'i İzleyenlerden İlk Tepkiler Geldi

Popüler İçerikler

Milyonlarca Çalışan İçin Pazarlık Masasına Gelecek Asgari Ücrette "İlk Rakam 24 Bin 58 TL Olacak" İddiası
Tugay Kerimoğlu’ndan Galatasaray Taraftarını Yıkan İddia: “Muslera Galatasaray’dan Ayrılabilir”
Metin Öztürk'ten Acun Ilıcalı'nın Galatasaray Çıkışı Hakkında Olay Sözler!
YORUMLAR
05.10.2024

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü oynamayan kaldı mı ?? valla şaka maka değil, ben tolga çevikten sonra, artık bu durumun bilerek isteyerek yapıldığını düşünmeye başlıyorum..sırada kim var ? cağatay ulusoy? kenan imirzalioğlu? kıvanç tatlıtuğ, engin altan düzyatan? barış arduç, burak özçivit? yazık bunların canı yok mu?

05.10.2024

Yani yakisip yakismadigina hiç bakmadım ama , ülkemizde mavi gözlü olan herkes Atatürk rolü oynadı neredeyse , okuldan bir arkadaşımın abisi tiyatrocuydu mavi gözlü diye o da Atatürk öldü ne diyebiliriz ki, bu ara da ATA'M keşke sen kalksan ben girsem toprağa 30 senelik ömrümün tüm kalanını sana verebilsem zira çok sıkıldım mecbur olduğum için yaradisilis gereği yaşıyorum .

05.10.2024

Sıra kimde Ertan'dan sonra acaba merak ettim şahsen

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ