Atatürk Rolü ile İzleyici Karşısına Çıkan Aras Bulut İynemli'ye Gelen İlk Yorumlar

Geçtiğimiz aylarda bir kaos yaşanmış, 'Atatürk' filmini yayınlamaktan vazgeçen dijital bir platformun ardından FOX TV'de yayınlanması kararı alınmıştı.

Beklenen filmin galası 23 Ekim Pazartesi günü gerçekleştirildi ve en büyük rolü üstlenen Aras Bulut İynemli için 'rolden çıkamamış' yorumları gelmişti.

Detaylar için:

Aras Bulut İynemli'nin Atatürk Galasındaki Tavırları "Rolden Çıkmayı Unutmuş" Dedirtti

Seyirci FOX TV ekranlarında bu akşam Aras Bulut İynemli'yi ilk defa Atatürk rolünde izledi ve ilk yorumlarını paylaştı... 👇

1.

twitter.com

2.

twitter.com

3.

twitter.com

4.

twitter.com

5.

twitter.com

6.

twitter.com

7.

twitter.com

8.

twitter.com

9.

twitter.com

10.

twitter.com

11.

twitter.com

12.

twitter.com

13.

twitter.com

14.

twitter.com

15. Siz Aras Bulut İynemli'yi Atatürk rolünde nasıl buldunuz? Yorumlara buyurun 👇

twitter.com

İlginizi çekebilir:

Atatürk Rolünü Onur Tuna'nın Üstlendiği 'Son Akşam Yemeği' Filmine Gelen İlk Yorumlar
Oscar Ödüllü Hayao Miyazaki'nin Yazıp Yönettiği "The Boy and the Heron" Filmine Gelen İlk Yorumlar
Cumhuriyetimizin 100. Yılına Özel Paylaşımda Bulunan Mauro Icardi, Bir Kez Daha 'Aşkın Olayım' Dedirtti

Popüler İçerikler

Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
YORUMLAR
29.10.2023

saçma sapan olay örgüsü yok sanki parça parça sahne çekip birleştirilmiş gibi duruyor ki öylede yapmışlar dizi olarak bölüm bölüm yayınlayacakken 2 filme bölüm bide yarıda insanların kursağında bırakır gibi seneye izlersiniz demek tamamıyla bizlere hakaret . bunları bir kenara bırakıp filmin ilk partı için izlenimlerim şöyle : oyuncu güzel oynuyor fakat gel gör ki bazı sahnelerde atatürk'e benzemekten uzaklaşıyor. ne kadar iyi oynasa bile benzerliğinin az olması sahnenin duygusunu azaltıyor. ben eskiden atatürk'e benzeyen reklam görsem tüylerim diken diken oluyorken burada bazı sahnelerde olmamış izlenimi verdi. Bazı insanlar aşırı beğendiğini söylüyor konu atatürk ve bizim tarihimiz o sebepten güzel yoksa oyuncuların kusursuzluğuyla alakalı bir durum yok. Hadi benzerliği boşverelim diyoruz üstüne daha iyi ve film gibi bir şey izleseydik diyor insan .olmadı böyle yarım kaldı eksik kaldı.

29.10.2023

Aras Bulut Iynemli Atatürkün gençliğine Yüz yapısı uygun ama Boy ve Kilo bakımından; Atatürke uyuşmuyor, Sağolsun yönetmenlerimizde takıntılı oldukları için hep aynı Tanıdık Yüzleri-Oyuncuları ön plana koyuyor Atatürk Rolu için, bir kere de Piyasa da hiçbir dizide oynamamış birini koysalar Atatürk Rolüne, zaten şaşardım.

29.10.2023

Bu filmi izlemeyeceğim. Disney Plus bağlamındaki tutumlarını tasvip etmiyorum. Lafla olunmuyor Atatürkçülük, onu yaşayacaksın ve doğruların uğruna bazen de yenileceksin (ekonomik bağlamda) sınıfta kaldılar

TÜM YORUMLARI OKU (20)