Atatürk Rolü Belli Olmuştu! 'Bir Cumhuriyet Şarkısı'na Ali Atay da Dahil Oldu

BKM'nin yapımcılığını üstlendiği 'Bir Cumhuriyet Şarkısı' filminin oyuncu kadrosu belli olmaya başladı. Salih Bademci, Melis Sezen, Birce Akalay ve Ertan Saban'ın rol alacağı filme son olarak Ali Atay dahil oldu. Detaylar içerikte!

BKM'nin Türkiye'nin 100. yılına özel yapımcılığını üstlendiği 'Bir Cumhuriyet Şarkısı', son günlerde en çok heyecan yaratan filmlerden biri.

Türkiye'nin 1930'lu yıllarını beyaz perdeye taşıyacak filmin oyuncu kadrosu belli olmaya başladı. Filmin kadrosunda son yılların en beğenilen oyuncuları Salih Bademci, Melis Sezen, Birce Akalay ve Ertan Saban rol alacak.

Netflix'in Kulüp dizisindeki rolüyle çok beğenilen Salih Bademci, bu filmde Türk Beşleri arasında yer alan besteci Ahmet Adnan Saygun'a hayat verecek.

Sadakatsiz dizisindeki Derin rolüyle hafızalarımıza kazınan Melis Sezen ise Saygun'un eşi Mediha Hanım'ı canlandıracak.

En son 'Zaferin Rengi' filminde Halide Edip Adıvar rolüyle ekranlara gelen Birce Akalay'ı ise Türk kadın opera sanatçısı Nimet Vahid rolünde izleyeceğiz.

Limonata, Çiçero ve Acı Kiraz filmlerindeki rolleriyle çok sevilen Makedonya kökenli oyuncu Ertan Saban'ı ise Mustafa Kemal Atatürk rolünde izleme fırsatı bulacağız.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın sitesinde yer alan habere göre 'Bir Cumhuriyet Şarkısı' filminin yıldızlarla dolu kadrosuna bir isim daha katıldı. Bir önceki gelişmelerden burada bahsetmiştik:

Salih Bademci ve Birce Akalay'ın Rol Aldığı Bir Cumhuriyet Şarkısı Filminin Atatürk'ü Belli Oldu!

Ali Atay, 'Bir Cumhuriyet Şarkısı' filminde Atatürk’ün isteği üzerine sinema öğrenimi görmüş ve onu anlatan bir filmi çekmiş olan yazar Münir Hayri rolünü canlandıracak.

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın'ın üstlendiği 'Bir Cumhuriyet Şarkısı' daha şimdiden hepimizin merak konusu oldu. Cumhuriyet, sinema ve müzik hepsi bir arada! Siz film ve oyuncu kadrosu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlara buyrun!

Bunlar da İlgini Çekebilir

Berkun Oya'nın Yeni Netflix Dizisi 'Kuvvetli Bir Alkış'ı İzleyenlerden İlk Tepkiler Geldi!
Oscarlık Şener Şen'den Issız Adamların Artışına Türk Filmlerine Gelen Birbirinden Harika Letterboxd Tespitleri
The Beatles Hayranlarına Müjde: Grubun Üyelerinin Hayatı 4 Ayrı Film Olacak!

Popüler İçerikler

Özel Okulda Silahla Vurulmuştu: Hastaneye Kaldırılan Okul Müdürü Hayatını Kaybetti
Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
Ortalık Fena Gerildi: Seyircisinin Taşkınlığına Katlanamayan Cem Yılmaz Sahneyi Terk Etti!
YORUMLAR
02.03.2024

Atatürk bulvarı, Atatürk caddesi, Atatürk sokağı, Atatürk stadyumu, Atatürk mahallesi, Atatürk konutları, Atatürk spor kompleksi... Son olarak ise bizde eksik kalmayalım canım diyip önüne gelene Atatürk rolü verilerek çekilmiş ATATÜRK filmleri.. içi boş zihniyeti boş ( Atatürk Dizisini tenzih ederim) Cumhuriyetimizin ve ülkemizin kurucu liderini anmak her boşluğu onunla doldurmak anlamına gelmiyor. Kendisinin de ifade ettiği gibi güzel ve faydalı fikirleri benimsemek onu görmekle eşdeğer. Her gördüğünüz yere bu kıymetli insanın ismini vermeyin. Her yaptığınız diziye/filme Atatürk!ler bulup yerleştirmeyin artık. Bir ağırlığı nadirliği kalsın bu kıymetli insanın.

03.03.2024

Ali Atay kendisi Atatürk rolunu oynaya bilirdi

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ