''Atatürk'' Krizine İlişkin Konuşan Özgür Özel'den Erdoğan'a Sert Sözler: 'Baş Suçlu Erdoğan'

Olayın üzerinden saatler geçmesine karşın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan sessizliğini korurken, CHP Lideri Özgür Özel 'Atatürk' krizine ilişkin konuştu.

Manisa'da gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, iktidara söz konusu maçın Cumhuriyet'in 100'üncü yılında Türkiye'de, adında Atatürk geçen bir stadyumda oynanması gerektiği yönünde çağrı yaptığını anımsattı. İzmir Atatürk Stadyumu'nu işaret eden Özel, müsabakanın yalnızca istisna olarak KKTC'de oynanabileceğini savundu.

Dün gece yaşanan krize ilişkin Özel, şunları söyledi: ''Aylardır diyorum ki FB-GS Süper Kupa maçı yapacaksa 100. yılda Türkiye dışında oynayamaz. Yurt dışında yapacaksanız KKTC'de olur. Hiçbir yerde olmaz ama Suudi Arabistan'da hiç olmaz. Hepimiz utandık, çok tepkiliyiz. Burada suç ne kulüplerde ne de TFF Başkanı'nda. Suç Erdoğan'dandır. Atatürk'ü, İstiklal Marşı'nı pazarlık konusu yapan baş suçlu Erdoğan'dır. Tüm kulüplere müteşekkiriz. Bu hadsizlere ve kupayı oraya yollayan hadsizlere kulüpler haddini bildirmiştir.''

Ortalık Karıştı: Cumhurbaşkanı Erdoğan, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin İstifasını İstedi
Alkollü Çıktı! Arkadaşını Öldüren İmamdan Pes Dedirten Savunma: 'Pişman Değilim'
Süper Kupa İçin Türkiye Ayağa Kalktı: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ve Fidan'ın Sessizliği Dikkat Çekti!

Popüler İçerikler

Sinan Ateş'in WhatsApp Mesajları Ortaya Çıktı: "Beni Öldürmeye Karar Vermiş Arkadaşlar Ömer Abi"
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!