Atatürk ile İlgili Öğrendiklerinde Çok Şaşırdıkları Bilgileri Bizimle Paylaşarak, Bizi Hem Duygulandıran Hem de Şaşırtan Takipçilerimiz

Her şeyiyle o kadar çok gururlanıyoruz ki!

Twitter ana hesabımızdan şu tweet'i attık:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

1. Gelen cevaplar ise hem duygulandırdı, hem de şaşırttı...

CavidDalabria

2.

gulukguluk09

3.

Emek80Aras

4. O kadar güzel anlatmış ki...

tehlikelifaysal

5.

_mertokten_

6. Hepimizin öyle!

cihan_c_kale

7.

nhprtkl

8.

NonParametric

9.

mucahitkse_

10.

erm1907

11.

fatma_0702

12.

direnshndogan

13. Bu duygulandırdı...

fransizkornosu

14.

skyangelcapulcu

Peki sizin Atatürk ile ilgili öğrendiğinizde çok şaşırdığınız bir bilgi var mı? 

Popüler İçerikler

MEB Yine Sistem Değiştiriyor: Milli Eğitim Bakanlığı 4+4+4’te Değişikliğe Gidiyor
KYK Yurdunda Erkeklerin Toplu Tacizine Maruz Kalan Kız Öğrenciler Seslerini Duyurmaya Çalışıyor
Cani Semih Çelik’in Bağlantısı Ortaya Çıktı: 'İncel' Grupları Polis Takibine Girdi!
YORUMLAR
31.10.2019

Yılmaz Özdil gibi sömürücülerin "Atatürk rakıyla leblebiyi çok severdi" cümlelerini bırakarak, Tam bağımsızlık, Egemenlik, Halkçı-Devletçi ekonomik program gibi düşüncelerini öğrenirsek gerçek Atatürkçü oluruz. Yoksa her boynuna papyon takan "HDP-PKK seviciyi" Atatürkçü sanarak boşluğa düşeriz.

31.10.2019

Sen zaten komple boşluksun İlkay. Düşecek yerin yok.

01.11.2019

"Atatürk masondu, dinimize hakaret etti, içki içiyordu, hocaları astı" Hayatını bir milletin yükselişine adamış ve tarihe damgasını en kallavisinden vurmuş bir lideri karalamak o kadar kolay ki artık. Allah, önce vatan, önce bayrak deyip arkasına bakmayan herkesten razı olsun. Saygılar.

31.10.2019

M. Kemal'in bilimsel verilerle ele aldığı Türk Tarih Tezi, Atatürk'ün vefatından sonra "bilimsel olmadığı" gerekçesi ve Atatürk'ün bundan vazgeçtiği yalanıyla ortadan kaldırılıp yerine emperyalist güdümlü, Neo Osmanlıcı Türk-İslam Sentezi getirildi. "Siz savaş ve fetihten ibaret bir çadır devletiniz" dediler. İçine kahramanlıklarla süslü dinsel motifler ekleyip milli benliğini terk etmiş kitlelere bunu kabul ettirdiler.

31.10.2019

Cumhuriyetin ilk yıllarında, okullarda okutulan tarih kitaplarında Osmanlı devletinin sosyal ve ekonomik yapısı da detaylıca anlatılıyor. Ama sonrasında eğitim sisteminden öyle bir çıkartılmış ki, bugün örgün eğitimde tarihini öğrendiğini düşünen birine sorsan, Osmanlı'nın girdiği tüm savaşları anlatır belki ama ekonomik ve teknolojik olarak diğer imparatorluklarla arasında ne fark olduğunu anlatamaz. Silah teknolojisinde ne kadar ileri olduğunu bilmez. Bazı ürünlerde dünyadaki tekeli elinde tuttuğunu bilmez. Aynen tanımda olduğu gibi Osmanlı'yı savaş ve fetihten ibaret bir çadır devleti zanneder...

TÜM YORUMLARI OKU (17)