Atatürk Hayatta Olsaydı Bizimle Birlikte Gülerdi Diye Düşündüğümüz 21 Tweet

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e duyulan sevgi her daim Türk insanının kalbinde yer alır. Bu sevgi küçük yaşlardan itibaren hepimize kazandırılır. 

Biz de bu sevgiden yola çıkarak kendisine asla hakaret içermeyen, yaşasaydı engin hoşgörüsüyle bizimle birlikte güleceğini düşündüğümüz Atatürk tweetlerini derledik.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

BONUS

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Rusya 'Harry Potter Kalesi'ni Vurdu: Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var
YORUMLAR
10.08.2016

Sakin olun :) Atatürkü okul kitapları dışında okuyan herkes, onun inanılmaz hoşgörü sahibi biri olduğunu bilir. Bi gün boğaziçide bi gazinoda halkla iç içedir, insanlarn konuşmasını beklediğini fark eder ve onlarla sohbete başlar. Konu sanattı, heykeldi falan uzar gider, herkes sessizce Atatürkü dinlemektedir, o anda arka masalardan yere düşen bi bardak sesi gelir. Herkes kim bu münasabetsiz dercesine oraya bakar, adam utançtan ölecek gibi kızarır, büyük bi sakarlıktır sdece, herkes adama bakarken, kırılan ikinci bi bardak sesi duyulur. İnsanlar o yöne başlarını çevirdiklerinde Atatürk gülümsemektedir. İnceliği anlayan herkes gülümser. Demem o ki mütevazi, hoşgörülü ve çok zekiydi, dolayısyla gerçekten bugün aramazıda olsa kesinlikle kahkalarla gülerdi. Biz onu marstan gelmiş gibi görmüyoruz o içimizden biri, bizim gibi ve bizlerin atası, kahramanı. Elbette saygımız sonsuz ama buradaki şey saygısızlık değil bence aksine sevgi :)

10.08.2016

evet şu an olanları görüyorsa eğer kemikleri sızlıyordur fakat ki

Bu adam benim ATAM :)

Bu gün de "gülsem mi, gülmesem mi" ikilemini yaşadık, teşekkürler editör.

09.08.2016

#18 'de tutamadım kendimi

TÜM YORUMLARI OKU (93)