Atatürk Havalimanı Saldırısına 13 Tutuklama

Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen ve 45 kişinin ölümü, 200'den fazla kişinin de yaralanması ile sonuçlanan terör saldırısına ilişkin tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen 3’ü yabancı 13 şüpheli tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, havalimanındaki saldırıya yönelik başlatılan operasyon kapsamında gözaltına alınan 13 şüphelinin savcılıktaki işlemleri tamamlandı.

Bakırköy Cumhuriyet Savcısı İmdat Kaçan, ifadesini aldığı 3'ü yabancı yabancı uyruklu 13 şüpheliyi, tutuklanmaları istemiyle Nöbetçi Bakırköy Sulh Ceza Hâkimliği'ne sevk etti.

Savcı Kaçan, 13 kişinin “Silahlı terör örgütüne üye olmak” ve “Kasten öldürmeye iştirak” suçlarından tutuklanmalarını istedi.

Mahkemeye sevk edilen 13 kişi tutuklandı.

Atatürk Havalimanı Saldırısında Hayatını Kaybedenlerin Sayısı 45'e Yükseldi

Yetkililer 45 kişinin hayatını kaybettiği saldırıyla ilgili eldeki emarelerin IŞİD'i işaret ettiğini açıklamıştı.

AA ve DHA

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR
03.07.2016

Olayları baştan engelleyebilecek şeyler için ne kadar gayret sarf ediliyor acaba..Adamlar alenen hücre evleri olduğu belli yerlerde elini kolunu sallaya sallaya dolanıyor.Sonra bir haber yok piknikte bile takip edildiler diye ve çekilmiş fotoğraflar servis ediliyor, bakın bu kadar da yakından takip ediyorduk, biliyorduk diye ama adamlar bir telefon açıp haber vermiyor herhalde saldırıya giderken.Dün kuaföre gittiğimde kuaförümün kuzeninin de bu saldırıda hayatını kaybettiğini ekipteki diğer arkadaşlarından öğrendim büyük bir üzüntü ile, bir kaç kez salonda denk gelmiş, sohbet etmiştik, çok nazik ve ailesi,çevresi tarafından çok sevilen bir insandı.Eşi ve kuzeninden sürekli güzel şeyler duyardım hakkında..Kendisi askerde de bir terör saldırısından kurtulmuş.Ailesi de yaşarken ölmüş durumdalar .

03.07.2016

Eşi ile nasıl evlendiklerinin hikayesini biliyorum, nasıl birbirlerini sevdiklerini defalarca dinledim. Kalaşnikofla sırtından yediği birden fazla kurşun ile kaybetmiş hayatını maalesef, bunu bana anlatırken ki o ağlamasını, o üzüntüsünü, o çaresizliğini, acısını asla unutamıycam..Öldü veya yaralandı deniyor da, işte birde yaralılara yada yakınlarına kaybedenlere sor. Ve o bayram öncesi bayram yaşıyoruz deyip açtığınız köprü var ya şenliklerle....... bu insanlara nasıl dokunduğunu asla tahmin edemezsiniz ve aldığınız ahlarında farkında değilsiniz.

Pasif Kullanıcı
03.07.2016

Eren Erdem AKP-IŞİD ilişkisini BELGELERİYLE ispat etti! https://goo.gl/HHW8Ji

Pasif Kullanıcı
04.07.2016

Buradan terör örgütlerine sesleniyorum. Siz can almadıkça hükumet kılını kıpırdatmıyor. Önlemler için illa birilerinin ölmesi gerekiyor. Padişahın sarayına oda içerideyken atom bombası atın ki tüm ülkede güvenlik önlemleri hat safhaya çıksın...!

TÜM YORUMLARI OKU (7)