Atatürk'e ve Özgecan Aslan'a Hakaret Edip, 3 Yaşında Çocuğa Tecavüz Ettiğini Söyleyen #SapıkAlihanTutuklansın!

En kısa sürede hak ettiği cezayı alması dileğiyle...

İsminin Alihan olduğu iddia edilen bir şahsın görüntüleri bugün sosyal medyada infial yarattı. Binlerce kişi hep bir ağızdan #SapıkAlihanTutuklansın dedi.

YouTube'da 'SAPIK ALİHAN' ismiyle bir kanalı bulunan kişi paylaştığı videolarda 3 yaşındaki bir çocuğa tecavüz ettiğini itiraf ederken, bir başka videosunda da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e saygısızlık yaparken Özgecan Aslan hakkında da ağza alınmayacak laflar söylüyor.

YouTube'da paylaştığı videolarda, Omegle isimli video-chat sitesinde eşleştiği kadınlara yapay cinsel organ, şişme kadın gibi şeyler gösteren 'Sapık Alihan', uygulamada karşısına çıkan çocuklara da ağza alınmayacak laflar söylüyor.

Eşleştiği bir kadını da etkileyip sohbeti devam ettirmek için '3 yaşında bir çocuğa tecavüz ettim, anlatayım mı?' diyor.

'Sapık Alihan' o videosunda, Edremit'te olduğunu ve tecavüz olayının orada gerçekleştiğini söylüyor, 3 yaşındaki çocuğu çikolata vereceğim diyerek kandırdığını da sözlerinin devamında itiraf ediyor.

Bir başka videosunda ise Özgecan Aslan için ağza alınmayacak sözler söylüyor ve Türk Bayrağını yırtıyor. 👇 ⚠⚠⚠ Video bazı kullanıcıları rahatsız edebilir. ⚠⚠⚠

Omegle'de eşleştiği kadına 3 yaşındaki bir çocuğa tecavüz ettiğini itiraf ettiği o anlar: 👇 ⚠⚠⚠ Video bazı kullanıcıları rahatsız edebilir. ⚠⚠⚠

O görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından #SapıkAlihanTutuklansın hashtagi başlatıldı: 👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Popüler İçerikler

Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
05.04.2021

yalan söylediği çok belli.adı sorulduğunda bile kekelemeye başlıyo.ama suç işleme potansiyeli yüksek.acilen tutuklanması lazım.illa birinin canı yanması zorunlu değil tutuklanması için

05.04.2021

ŞEREFSİZ! SENİN YIRTTIĞIN O BAYRAK NE ZORLUKLARLA GELDİ BU ÜLKEYE! ALLAHIN CEZASI! BİDE ÖVÜNE ÖVÜNE ANLATIYOR ÇOCUĞA ŞUNU BUNU YAPTIM DİYE!ALLAH BELANI VERSİN SENİN! O.Ç!

Pasif Kullanıcı
05.04.2021

Bu yaratık bir an evvel hapishanede onu bekleyen baba yiğitlerin yanına gönderilmeli

TÜM YORUMLARI OKU (16)