Atatürk'e yönelik uygunsuz hareketleri sosyal medyaya yayıldıktan sonra tepki çeken 17 yaşındaki lise öğrencisi A.E.S., 20 Eylül'de tutuklanmıştı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede A.E.S. hakkında 'Atatürk Aleyhine İşlenen Suçlar Hakkında Kanun' kapsamında 1 yıl 6 aydan 4 yıl 6 aya kadar hapis cezası istenmişti. Savcılık, soruşturma aşamasında 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' suçundan ise takipsizlik kararı vermişti.
Aynı haraketi reise yapmış olsaydı şuan 7 göbek akrabaları tek tek incelerin bağlantılar saptanır içeri atılır hiçbiryerde iş tutamaz ortada kalırlardı ;)
okuduğu lisede varsa Atatürk büstünü, fotoğraflarını hergun ama hergun temizletecekNutuk ve biyografisini okutacaksin şuna kafasına soka soka.
Adı sadece Türk ülkesi kaldı içi arap dolu ne kadar müslüman varsa hepsinin anasını götünden sikeyim