Atatürk Büstüne Saldıran Kişiyi Linç Etmek İsteyen Adanalılar

Adana'da elinde satırla Çukurova Belediyesi'nin bahçesine giderek Atatürk büstüne saldıran kişi vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Rıdvan K. olduğu söylenen 37 yaşındaki kişi polislerin olay yerine gelmesiyle linçte kurtuldu.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Atatürk büstüne saldırıyı kınayarak, 'Bu saldırıyı kabul etmemiz ya da geçiştirmemiz mümkün değildir. Geçtiğimiz yıllarda da ülkemizin birçok yerinde maalesef çirkin saldırı haberlerini, görsel ve yazılı basından içimiz sızlayarak izledik. Ancak bugün daha çok birliktelik içinde olmamız gereken bir zamanda Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün değerlerine yapılan saldırı karşısında susmayız' dedi.

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
YORUMLAR

Ben ki; vatandan uzakta olduğum için her resmi bayramda Atatürk büstünün olduğu konsolosluğa gider, orada ona çiçek bırakır minnetimi gösteririm. Sen ki; kurduğu devlette heykeline satırla dalarsın. Ona saygı duymayı ÖĞRENECEKSİNİZ!!

14.07.2018

Bu ülkenin büyük çaplı bir kitlesel temizliğe gereksinimi var.

Toplum içinde satırla gezmek suç değil mi! Bir heykele satırla saldıracak kadar densiz manyak bu hırbOyu tehlikeli bulmayıp şöyle en az bir 30 yıl içeri tıkmadığınız sürece bu vatan haini piçler önce Atatürk heykeline sonra da yüz bulup halka saldırır.

TÜM YORUMLARI OKU (39)