Atatürk Anıtı'na Baltayla Saldırı: 1 Kişi Gözaltına Alındı

İstanbul Avcılar'da bulunan Atatürk Anıtı'na 27 yaşındaki M.H.T. isimli kişi baltayla saldırdı. Saldırgan gözaltına alındı.

Baltayı anıta doğru fırlattı

Merkez Mahallesi'nde Namık Kemal ile Marmara Caddesi'nin kesişimindeki Atatürk Anıtı'na saat 17.00 sıralarında saldırı yapıldı. 

27 yaşındaki M.H.T., elindeki baltayla anıtın kaidesine birkaç defa vurarak, zarar verdiği iddia edildi. Ardından baltayı anıta doğru fırlatan M.H.T., bölgede bulunan polis ekibi tarafından gözaltına alındı.

'Şüpheli hakkında adli ve idari işlem başlatılmıştır'

Avcılar Kaymakamlığı tarafından olaya ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada, 'Atatürk Anıtı'na zarar veren M.H.T. adlı şüpheli şahıs, olay yerinde güvenlik görevlilerimizce yakalanmıştır. Şüpheli hakkında adli ve idari işlem başlatılmıştır' denildi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.

Samsun'da Atatürk Anıtına Yapılan Saldırıya Sosyal Medyadan Tepki Yağdı
Atatürk Anıtına Saldıran Kuzenlere 5'er Yıl Hapis

Popüler İçerikler

İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR
02.11.2022

çok geçmişe gitme başkanlık sistemi gelmeden önce böyle şeyler fazla yaşanmazdı leş yaratıklar korkardı çekinirdi amk yobazları şimdi iyice zıvanadan çıktılar,bunlar senin eserin recep efendi şımarık çocukların rahat durmuyor

02.11.2022

Bu zihniyette olanlara kötü bir haberim var; baltalar sopalar sadece heykellere zarar verir. Zihnimizdekine hiçbir şey yapamazsınız. Gücünüz Buna yetmez

02.11.2022

Sıfatında nur yok. Heykel dikmek o insana tapıldığı anlamına gelmiyor! İnsan sevdiğini görmek ister. Kurucu liderinin yüzünü görmek ister. Rahatsız oluyorsan yolunu değiştirebilirsin, ülkeni değiştirebilirsin. Ancak eline balta alıp saldıramazsın. Bir dahaki sefere baltanın sapını kullanmanı tavsiye ederim. Elbette heykele saldırmak için değil üstüne oturman için!

TÜM YORUMLARI OKU (13)