Ataşehir'de Park Halindeki Akaryakıt Tankerinde Patlama: Ölü ve Yaralılar Var

İstanbul Ataşehir'de park halindeki bir akaryakıt tankerinin alev alması sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Olay yerine itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesi, Samandıra Caddesi üzerindeki bir dinlenme tesisinde bulunan akaryakıt tankerinde patlama meydana geldi.

Kaynak yapımı sırasında meydana geldiği belirtilen patlamada 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu kaydedildi.

Olay yerinde sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Yangına ilişkin yazılı açıklama yapan İstanbul Valiliği, tankerin dinlenme tesisinde bulunduğunu ve olay yerine sağlık, itfaiye ile AFAD ekiplerinin sevk edildiğini duyurdu.

DHA'nın aktardığı bilgiye göre, İstanbul Valiliği, yangına ilişkin yaptığı başka bir açıklamada, "İlk belirlemelere göre olayın, tesis içerisinde park halinde bulunan ve depo olarak kullanılan akaryakıt tankerine dış kaynak çalışması sırasında meydana gelen patlamadan kaynaklandığı değerlendirilmektedir. Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir" ifadelerine yer verdi.

Popüler İçerikler

Tüyler Diken Diken: Sertab Erener 21 Yıl Sonra Yine İlk Gün Gibi Eurovision'u İnletti!
Afra Saraçoğlu'nun "En İyi Kadın Oyuncu" Ödülünü Alırkenki Panik Tavrı Tartışma Yarattı!
Ortalık Fena Gerildi: Seyircisinin Taşkınlığına Katlanamayan Cem Yılmaz Sahneyi Terk Etti!
YORUMLAR
04.03.2024

Akaryakıt tankerine kaynak yapmak?!

04.03.2024

Tüpü değiştirp gaz kaçağını çakmakla kontrol eder, Petröl tankerine kaynak yaparken, Tankları atletle durdurur f16'ya kafa bile atarız.Üstüne de, yüzde 130 Enflasyonla krallar gibin yaşarız. Eyyy Amerika.. Sen kimsinsin yaa!

04.03.2024

aynı kader planları nijeryada da yaşanıyor normaldir

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ