Atanamayan Tarih Öğretmeninden Beyin Yakan Röportaj: “Her Öğretmenlik Bitiren Atanacak Diye Bir Durum Yok"

Ülkemizde milyonlarca öğretmen atama bekliyor. Daha önce, atanamadığı için canına kıyan, atanmayı beklerken farklı işlerde çalışırken hayatını kaybeden pek çok genç öğretmenin haberi yüreklerimizi yaktı. Fakat bir sokak röportajında, atanamayan bir tarih öğretmeninden tüm bu sistem üzerine uzun uzun düşündürecek bir yorum geldi.

Tarih öğretmenliği mezunu olduğunu ve farklı bir meslek yaptığını söyleyen vatandaş, muhabirin "Belki bir hayaliniz, bir idealiniz vardı. Neden öğretmenlik değil de başka bir iş yapıyorsunuz?" sorusuna "Kendimde bu iradeyi bulamadım. Suç sistemin değil, benim." dedi.

Atanamayan diğer öğretmenler için ise “Her okuyan, her öğretmenlik bitiren atanacak diye bir durum yok." diyerek özellikle atanmak için gecesini gündüzüne katan öğretmenleri öfkelendirdi.

İşte o röportaj;

Bu videolar da ilginizi çekebilir;

Bir Çiftçi İşçiliği Karşılayamayınca Ürününü Zayi Etmek Yerine Yaratıcı Bir Kampanya Başlattı

👇

Bir Şahıs Kendisine İşlem Yapmak İsteyen Polislerle "Dilan Polat'ı Neden Bıraktılar" Diyerek Tartıştı

👇

Türkiye'ye Gelen Bir Gurbetçinin "Türkiye'de Ölmeden Ekmek Almaya Gitmek" Videosu Uzun Uzun Düşündürecek

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'ndeki "Kadının Beyanı Esastır" Repliği Tepki Çekti
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Miss Turkey 2024'te İlk 20'ye Giremeyen İpek Kuşçu'nun "Ben Hep Güzeldim" Açıklaması Tartışma Yarattı!
YORUMLAR
23.08.2024

Deniz anaları da beyni olmadan yaşayabiliyor. Neremizle nasıl gülelim ve de nasıl sinirlenelim bilemiyorum. Hazır beton kamyonları sıraya girse o derin çukuru dolduramaz. Ne güzel taklalar atarak konuşuyor, en kötüsü de utanç duygusunun kaybolması. Malum partiyi destekleyen kitle çeşit çeşit. Cahil bırakılmışlar, çıkarcılar, hortumu bağlayanlar, işten atılma korkusu yaşayanlar, üç kuruş yardım alanlar, yobazlar vs. Bunların içinde eğitimsiz bir o kadar da eğitimli ama bir yandan çıkarcı bencil insan var yani bu sadece cehaletle alakalı değil bu sadece ekonomi bilmezlik ülkeden bir haber olmak değil, işlerine gelmiyor. Ülke ne halde adalet ne halde insanlar ne halde umurlarında değil. Bu adam açık ve net çıkarcılar grubuna mensup. Hortumu kendine bağlayanlar konuşursa böyle konuşur.

23.08.2024

Sen zaten atanma kamil

23.08.2024

Otumu samanımı yerim, gevişimi getiririm diyor, dolandıra dolandıra söyledi ama kestirmeden gidince bu sonuç çıkıyor, bi de bilmiş bilmiş konuşuyor kırdığım, senin amacın ne la? Dünyanın en etkili beşyüz müslümanı arasına mı girmeye çalışıyon aklınca küspe

24.08.2024

Kafa yok beyin boş, tut kulağından çifte koş derdi rahmetli Anneannem 😂😂😂

TÜM YORUMLARI OKU (99)