Atanamadıkları İçin Başka Meslekler Yapmak Zorunda Kalan Öğretmenlerden "Öğretmenler Günü" Paylaşımı

Öğretmenlik, insanlık tarihindeki en saygın ve değerli mesleklerden biri. Toplumun geleceğinin şekillenmesinde en büyük pay öğretmenlerin. Ancak, bu mesleği icra etmek isteyen birçok öğretmen adayı, atanamama sorunuyla karşı karşıya kalıyor. Bu durum, hem öğretmen adaylarını hem de eğitim sistemini olumsuz yönde etkiliyor. 

Geçtiğimiz gün Öğretmenler Günü'nü kutladık. Bu süreçte mesleğini sürdüren öğretmenlerden birbirinden renkli videolar gelirken, atanamayan öğretmenler de yaşadıkları zorlukları paylaştı. Genç öğretmen adaylarının videoları uzun uzun düşündürdü.

Atanamayan bir öğretmen, öğretmenler için yemek hazırladığı anları paylaştı.

Bir başka öğretmen adayı ise "Okuyun bir altın bileziğiniz olsun" tavsiyesi verenlere çektiği bir video ile yanıt verdi.

Atanamayan başka bir öğretmen de atanamamasına rağmen Öğretmenler Günü'nün kutlanması karşısında yaşadığı duygusal anları paylaştı.

Atanamadığı için kasiyerlik yapan bir kadın Öğretmenler Günü'nde hediye sattığı anları paylaştı.

Öğretmen adaylarına da birçok destek mesajı geldi;

Bu videolar da ilginizi çekebilir;

2 Yıl Önce Öğretmenliği Bırakan Bir Kadın 24 Kasım Öğretmenler Gününde Yaşanan Zorlukları Anlattı
İstanbul'da Yaşayan Bir Üniversite Öğrencisi Bir Hafta Boyunca Harcadığı Parayı Hesapladı
Abartı mı Normal mi? Bir Yazılım Şirketi Çalışanları Aylık Harcamalarını Paylaştı
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Vefat Etmeden Önce Yakınlarını Bekleyen Hastaların Yürek Burkan Hikayeleri
İnternet Üzerinden Kendisiyle Konuşmak İçin Binlerce Lira Harcayan Erkekler Sayesinde Zengin Olan Model
400'den Fazla Şubesi Olan Tatlı Devi Konkordato İlan Etti!
YORUMLAR
25.11.2025

Kusura bakmayın da her yere açıldı öğretmenlik fakültesi, istediği yeri tutturamayan, toplum baskısından kurtulmak için öğretmenlik yazıyor. Ülke de 3 kişiden biri öğretmenlik okumuştur. Bu yüzden bazı şeyler eskiden güzeldi, şimdi abartmaya gerek yok, Kasa da bekleyen kasiyer de öğretmenlik okumuş, müşteri olarak gelen manav Ahmet amca da, bazı şeyleri siz değersizleştirdiniz.

Bir de nasıl inanarak "istediği yeri tutturamayan, toplum baskısından kurtulmak için öğretmenlik yazıyor" diye yazmış. Sanki yanlarındaydı. Hahahahahahaha

Birisi şu @monte-kristo'ya tam bir MALLLLL olduğunu söylesin. Ben zamanında söylemiştim de anlamamış engellemişti beni. Belki bu sefer anlar. XD

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ