Atamız Yine Yalnız Değildi! Zafer Bayramında Anıtkabir'den Gurur Veren Manzaralar

Günün erken saatlerinden itibaren 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlamak için Anıtkabir'i hınca hınç dolduran vatandaşlarımız bir kez daha Ata'mızı yalnız bırakmadı. İşte gün içinde sosyal medyadan atılmış görüntüler ile Anıtkabir'deki bayram kutlamaları.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
30.08.2016

BAŞKOMUTAN DEDiĞiN TELEFONLA BAĞLANAN DEĞİL YILLAR SONRA BİLE MİLYONLARI YANINA GETİREN GÜÇTÜR.. BAŞKOMUTAN MUSTAFA KEMAL'İN ASKERLERİYİZ...

31.08.2016

çabuk çomarlar gelmeden...

Pasif Kullanıcı
30.08.2016

laikligi kimse silemez, sesimiz cikmiyor diye bizlerin bittigini sanmayin.

30.08.2016

Bugün Tv'de de görmüştüm az buçuk.Ulan hala ümit var be dedim.Akşam oldu,baktık buralar(Edirne) yine her bayram olduğu gibi coşmaya başladı,kaptık bayrakları çıktık.Önce Atatürk Anıtı'nda efsane bi bando konseri(hatta bizzat başganlar başganı Recep Gürkan da eşlik etti)sonra gittik Meriç kenarına.Yaşlı birkaç amca çilingir sofrası kurmuş.Bizi öyle Ata flamalarıyla görünce 'gelin genşler,Atanın çocuklarına her zaman tabağımız var' dediler.Bütün gece Atamdan,yaptıklarından,tarihten vs.konuştuk.Sonra bi elde duble bi elde bayrak,10.Yıl'dan İzmir Marşı'na kadar ne varsa söyledik.Kenardan geçenler,yanımızda oturanlar,çöpçüler,arabasıyla geçenler o an orada bulunan herkes bize eşlik etti.İnsan daha güzel bir gece geçiremez agalar.Trakya zaten her zaman böyle,bir de şu görüntüleri gördüm ya,artık rahat ölebilirim.Bu gece de kadehleri sana kaldırdık koca Trakyalı.

TÜM YORUMLARI OKU (32)