Ata Demirer 'Fahri Doktor' İlan Edildi: ‘Bizim Zamanımızda Tarkan, Gülşen Yoktu, Küçük Ceylan Vardı’

Organ bağışına karşı kamuoyunu teşvike yöneltmek amacı taşıyan Hayata Bağış Derneği, 14 Mart Tıp Bayramı'na özel bir gece düzenledi.  Bu anlamlı gece de sahneye ünlü komedyen Ata Demirer'de çıktı. Esprileriyle tüm salonu yıkan Ata Demirer'e üstünde kendi adı yazan beyaz bir doktor önlüğü hediye edildi. Prof. Dr. Adnan Sayar, komedyen Demirer'e, “Sizi fahri doktor ilan ediyorum” dedi. İşte haberin tüm detayları...

Hayata Bağış Derneği tarafından organize edilen 14 Mart Tıp Bayramı’na özel gecede konuklar arasında ünlü komedyen Ata Demirer'de vardır. Mikrofonu eline alan Demirer, sağlık sektörüyle alakalı espriler yapmayı elbette ihmal etmedi. Yine gülüp geçiren Ata Demirer, 'MR çektirmiştim, o iş acayip. İnsan kendini pide fırınına girer gibi hissediyor. Bitmek bilmedi. Renkli sıvıları dayadılar!' diyerek, salonu kahkahalara boğdu. Bu anlamlı ve özel gecede komedyen, fahri doktor da ilan edildi.

Ata Demirer 'Büklüm Büklüm' ve 'Begonviller' ile Mest Etti!

Organ bağışı bekleyen 30 bin hasta yararına düzenlenen özel gece kapsamında doktor ve organ nakli koordinatörlerinden oluşan Ayda1Detoks grubu ile birlikte Ata Demirer'de sahneye çıktı. Güzel sesiyle de tanınan Ata Demirer, mikrofonu eline aldığı konserde 'Büklüm Büklüm' ve 'Begonviller' şarkılarını söyleyerek herkesi mest etti.

''Pide Fırınına Girer Gibi MR Çektirdim!''

Ünlü komedyen Ata Demirer çıktığı sahnede sağlık sektörüyle alakalı espriler yapmadan duramadı. Demirer; “Ben tıpla yakından ilgileniyorum. Daha yeni kilo verdim ama maliyetli oldu. Siz doktorsunuz, tanıdığınız vardır. Söyleyin 120 kilo üstü insanlara da özel sigorta yapsınlar. MR çektirdim. O MR işi acayip. İnsan kendini pide fırınına girer gibi hissediyor. Bitmek bilmedi. Renkli sıvıları dayadılar, özel sigorta kapsamında olmadığım için de pavyon hesabı gibi bir hesap geldi!” dedi.

‘Bizim Zamanımızda Tarkan, Gülşen Yoktu, Küçük Ceylan Vardı’

Ata Demirer sahnede kaldığı süre boyunca yaptığı esprileriyle salonu adeta kırdı geçti. Sempatik tavırlarıyla konuşan Demirer, “Şimdiki nesil çok şanslı. Tarkan var. Bizim zamanımızda Küçük Ceylan vardı. Acı vardı yani. Ceylan’dan kaçsan Bergen, ondan kaçsan Kibariye vardı. Tarkan gibi sahnede dans edebilmem için 50 kilo daha vermem lazım. Gülşen gibi sahneye çıkayım desem, ona da henüz Türkiye hazır değil!” ifadelerini kullandı.

"Ben Bursa Çocuğuyum...''

''Ben kendi ‘Bursa Bülbülü’ filmimi hazırlıyorum.” diyen ünlü komedyen Ata Demirer, 'Ben Bursa çocuğuyum. Kuzey Egeliler'le ilk kez öğrencilik yıllarımda tanıştım. O sıralar şarkı söylerken yolum Assos'a düştü. Orada tanıştığım Zafer Kaptan sayesinde Kuzey Ege master'ı yaptım. O esprili, güzel insanı öyle sevdim ki, onun sayesinde Kuzey Ege'de geçen bir sürü film yaptım. Bana kilolu olduğum için Şişman Rambo diye seslenirdi. Bir insan, bir insanın aynası olabilir. Bir insan hayatlar değiştirebilir. Tıpkı Zafer Kaptan gibi, siz doktorlarımız gibi... Sıhhatimizi borçlu olduğumuz doktorlarımızla birlikte olduğum için çok mutluyum.' dedi.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Bursa Bülbülü ile Yeniden Kendine Hayran Bırakan Ata Demirer'in Hayatına Dair Az Bilinen Detaylar

Popüler İçerikler

Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!