At Yarışı Kuponu Tutmayınca Temizlik Görevlisini Tokatladı!

İzmir Şirinyer Hipodromu'nda yaşanan olayın görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. İddiaya göre; oynadığı at yarışı kuponu tutmayan şahıs, sinirlerine hakim olamayarak o sırada hipodromda temizlik yapan görevli İrfan G.'nin üzerine yürüdü ve kendisine tokat attı. Temizlik görevlisi İrfan G., yaşanan olay sonrasında karakola giderek şahıs hakkında şikayetçi oldu.

İşte sosyal medyanın da gündemine oturan o görüntüler 👇

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
İstanbul Fikirtepe’deki Kentsel Dönüşüm Binaları Tepki Toplamaya Devam Ediyor
YORUMLAR
08.01.2023

erkek atlarla dolu ahirda bi hafta yaşatacaksin bu davari

09.01.2023

Ulan keşke ikinci bir "oğlum bak git" mevzusu yaşansaydı :) Tipinden belli ya parasına, çevresine falan güveniyor yada daha önceden sağlam birine denk gelmemiş. Karşıdaki işinde gücünde değil de serseri olsa daha lafını bitirmeden dayağı yerdi.

09.01.2023

Ben şu bazı ülkelerde geçerli ilk tokat atanın ağır para cezası alması durumuna katılıyorum ya. Burada mesela bu insan müsveddesi vurunca karşıdaki abimiz eşek sudan gelene kadar dövmeli bunu. Yediği dayak yanına kar kalmalı bir de cezai işlem uygulanmalı bu kılıksıza. Şimdi muhtemelen yanına kar kalacak. Araya belki hatırı sayılır iki kişi girip dava bile açtırmayacak hatta böyle bir videoya konu oldu diye bu görevli abi kovulursa da şaşırmam. Güzel ülkem keşke şaşırtsa. Alttaki arkadaşın dediği gibi 1 hafta ahırda yaşatsalar bunu keşke.

TÜM YORUMLARI OKU (18)