Asya'nın Bu Sefer Ciddi Anlamda Gırtlağına Çöküldüğü Sadakatsiz'in 11. Bölümünde Neler Yaşandı?

Bu bölüm favorim Gönülsavar Cavidan'dı kesinlikle 😂

Asya'nın evine atılan taştan sonra Volkan'ın anında eve damlayıp, Ali'yi yalnız bırakmamak için seve seve kalacağını söylemesiyle kapatmıştık geçtiğimiz bölümü.

Asya tabii ki Volkan’ın kalmasını kabul etmeyip Ali uyuyana kadar kalmasına müsaade eder Volkan sonra evinin yolunu tutar. 

Derya Volkan’ın ısrarlarına bir türlü anlam veremeyip yapacaksan yap bağışını beni niye karıştırıyorsun diye kızarken Volkan onu da Asya’ya karşı örgütlemeye çalışır.

Kaçıranlar için 👇

Asya'yı Bir Türlü Salmayan Volkan Yüzünden Sinir Krizleri Geçirdiğimiz Sadakatsiz'in 10. Bölümünde Neler Yaşandı?

Gönül'ün Asya nefreti yere göğe sığmaz bir yandan, Volkan’la değişik iş birlikleri içindedir. Parti davetiyesi göndermesinden çiçek göndermesine, evine gitmesinden gösterdiği ilgiye her şeyiyle Volkan’ın yaptıklarını eleştirir.

Bir yandan haklı da yani salmadı ki Asya’yı şu adam! Güçlü ailesine yakışır şekilde davranmasını ‘rica’ ederken, alttan alta da iğnesini batırır. Kaynanadan eski karından uzak dur ültimatomunu alır yani.

Öbür tarafta Derin’in kendisi gibi deli kardeşi Demir’in Ali’yi sürekli kışkırtması içinden çıkılmaz bir hal alır, Ali’yi şiddete başvurmaya kadar sürükler. Demir’le kavgasından sonra Volkan ve Asya eve gelip Ali’yle konuşmak isterken olaylar bambaşka bir hal alır. Bir anda kavgaya tutuşan anne babasını gizlice dinleyen Ali’nin bir de hırsızlık yaptığına şahit oluruz…

Bu hararetli günün akşamında ise Turgay ellerinde pizzalar kapıda sırılsıklam belirir. Ali’yi teselliye gelen Turgay ne zaman isterse onun yanında olacağının güvenini verir. Turgay abisi kurban olsun Ali’ye 🤓

Kermes öncesi, vakfın akşam yemeği vardır. Herkes harıl harıl geceye hazırlanır. Kadınların buluşmasına Derin’in gelişi Derya ve Bahar’a sürpriz olur. Derin’e ise orada çalışan Nil sürpriz olur. Nil ve Derin arasında ipler iyice gerilir.

Geceye namıdiğer Gönülsavar Cavidan Hanım’ın Derin’e alttan alta laf sokuşları damga vurur.  Bir değil iki değil üç değil beş değil kombi yapar Cavidan! 

Volkan’ın gecenin bütün hesabı ödemesi, kadınlara hediyeleri Cavidan hariç kimse tarafından hoş karşılanmaz, tabii Gönül ve Derin’in suratı mosmor…

Bahar ve Nevin hem hediyeyi hem hesabın ödenmesini ‘emrivaki’ olarak görüp reddederken Gönül ve Derin’in Bahar nefretinde buluşmasına neden olur, ikili kurulur da kurulur.

Derya’nın başhekimlik macerası da Asya’nın sekreteri Pelin dahil herkes tarafından duyulur. Bahar, Derya’yı Volkan’ın oyununa düşmemesi konusunda uyarır. Bahar'ın artık Volkan'ın oyunlarına karnı tok...

Derya ve Hakan'ın başhekimlik konulu diyaloğuna kulak misafir olan Asya’nın sekreteri Pelin hemen Asya'yı uyarır. Turgay da Derya’yı bak Asya’yı çok üzersin diye uyarırken Derya o hışımla Asya’ya başhekimlik teklifini reddettiğini ama araya insanları sokmasının küçük düşürücü olduğunu söyler Turgay’ı kastederek. Allaaaaah Asya’da o hışımla Turgay’la arasına mesafeyi koyar, lütfen sizli bizli olalım artık diye. Yahu Turgay'ın suçu ne şimdi, seni sevmekten başka...

Derin ve Volkan, Zeynep’i hastaneye getirir ama Volkan kızını Derin’e bıraktığı gibi soluğu Asya’nın yanında alır. Volkan ya bu şehri terk edersin ya beni görmeye devam edersin naraları atarken Asya seni görmenin kötü yanları da yok değil diye bir anda Volkan’ı şok eder ama sonra yapıştırır “Seni her gördüğümde hayatımda olmadığın için şükrediyorum.”

VE BİZ ALKIŞ KIYAMET!!!

Onu anı şöyle bir daha izleyelim de keyfimiz yerine gelsin 😂

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Bu bölüm Volkan haricinde dizinin adının hakkını sonuna kadar veren bir isim de Mert desek hiç yanlış söylemiş olmayız. Volkan'ın 'toplantılar yok iş insanlarıyla görüştüreceğim seni' yalanlarına kanan Mert kendini bir restoranda bulur. Ama gelin görün ki restoranda Volkan yoktur ve tesadüfe bakın ki çok güzel bir hanımefendi dikkatini çeker!

Aynı akşama oradan Bahar'la rezervasyon yaptıran Mert hiçbir şeyin farkında değildir. Hesap ödeme sırasında da kaşla göz arasında alır kadının numarasını. Ah Bahar'ım ah!!!

Bahar'ı eve bıraktığı gibi tabletimi şirkette unutmuşum bahanesiyle tahminimizce soluğu kadının yanında alır...

Asya’yı sürekli sinirlendiren Turgay kendisini affettirmeye çalışırken konuşma çıkışı şipşak Selçuk anında Volkan’a yetiştirir. Bu arada Ali babasında yemekteyken Asya evde yalnızdır onu bir hatırlatalım…

Veeee geçtiğimiz hafta fragmanında meraklar içinde kaldığımız o siyahlı adam Asya’nın kapısında belirir. ‘Beni özledin mi?’ mesajı alır Asya. 

Valla Volkan'ın günahını almayalım ama sanki onun oyunuymuş gibi her şey ya dur bakalım...

Asya salonunda tek başına otururken önce kamerası parçalanır. Sonra bir anda bahçe kapısı paramparça. Siyahlı adam gırtlağına çöker Asya'nın 😱

Bahar sesleri duyunca soluğu Asya’nın yanında alır.  Nefsi müdafaa sırasında Asya eline aldığı vazoyu adamın kafasında parçalar ve SON!

Gelecek haftayı iple çekiyoruz! 🤯

Bu arada tahminleri alalım, adam kim sizce?

Bu içerikler de ilgini çekebilir 👇🏻

Sadakatsiz Dizisinin Son Bölümünden Her Şeye Rağmen Güçlü Asya ve "Tek Suçum Sevmek" Diyen Derin Kombinleri
Yasak Elma, Sadakatsiz ve Birçok Popüler Dizide Ünlü Oyuncuların Giydiği İndirimli Kıyafetler
Moda Mefhumundan Etkilenmeyerek Yıllara Meydan Okuyan 7’den 70’e Herkesin Kullanabileceği 15 Ürün

Popüler İçerikler

Futbol Yatırımlarına Devam Ediyor: Hull City'nin Sahibi Acun Ilıcalı Yeni Bir Kulüp Satın Alıyor
Oğlu ile Karısı Birlikte Kaçan Umut Bey'in Müge Anlı'daki Çağrıları Sonunda Yanıt Buldu!
8 Yaşındaki Kızını da Alıp Üvey Oğlu ile Kaçan Kadın Müge Anlı'yı Çileden Çıkardı!
YORUMLAR
23.12.2020

Ya Selçuk'tur ya da şu kaşınıp duran deli hastası..

23.12.2020

Selçuk pisliğidir Volkan'ın kuklası çünkü 😡 zaten 2020 nin üç tane şerefsizi var. İlk sırada COVİD-19 😡 İkinci sırada Volkan 😡 Üçüncü sırada Benim adım melek de oynayan Alpay 😡 Bu üçü yılın kupasını paylaşır 🤷‍♀️

24.12.2020

Allah'ın belası aldatan erkekler. Hepinizin Allah belasını versin, uçkur düşkünü piçler !! Her boku yer yer yersiniz ama aldattığınız o kadının başına bela olmaktan, ona sürekli kusurlarından bahsederek rahatsız etmekten geri kalmazsınız. Şu diziyi izledikçe ve bu şekil olaylar gördükçe aklıma geçmişte yaşadığım o lanet pislik ilişki geliyor ve o kadar öfke doluyorum ki !!

TÜM YORUMLARI OKU (4)