Astrologlar Özgür Özel'in Genel Başkanlığını Yorumladı: Geleceğin Cumhurbaşkanı mı Olacak?

Özgür Özel, 38. CHP Kurultayı’nda 2. Tura kalan seçim sonunda Kemal Kılıçdaroğlu’nu geride bırakarak Cumhuriyet Halk Partisinin yeni genel başkanı seçildi. Astrologlar Özel'in genel başkanlığını gelecek kehanetleri ile birlikte yorumladı. Özel'e 'Gelecekteki ilk Cumhurbaşkanımız olacak' diyenler oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 38. Olağan Kurultayı'nda, partinin yeni Genel Başkanı'nı belirlemek için yapılan seçimlerde Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu'nu geride bıraktı. Özel, ikinci turda 812'ye 536 oy farkıyla zafer kazandı.

Bu sonuç, CHP'nin liderliğinde bir değişikliği işaret ediyor. "Değişimciler" olarak adlandırılan grup, bu seçimlerde galip geldi. Bu durum, Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir Kurultay'da yenilgiye uğradığı anlamına geliyor. Kılıçdaroğlu, uzun süreli liderliği boyunca birçok seçim kazanmış olmasına rağmen, bu sefer Özel'in karşısında duramadı.

Özgür Özel'in genel başkanlık koltuğuna oturması, partide yeni bir dönemin başlangıcını işaret ediyor. Özel'in liderliğinde, partinin hangi yönde ilerleyeceği ve Türkiye'nin politik sahnesinde nasıl bir rol oynayacağı merak konusu.

Astrologlar bu önemli değişimi an haritası üzerinden yorumladı, geleceğe dönük tahminlerini açıkladılar. İlk gelen yorumlara göre Özel'in başkanlığı Türkiye için önemli bir adım olacak, gibi görünüyor.

21 Eylül doğumlu olan Özgür Özel bir Başak burcu. Ülkemizin kaderinin yöneteceği ise daha buradan belli...

Astrolog Hilal Saraç'ın açıklamasına göre Türkiye'nin Kuzey Ay Düğümü Başak burcunda...

👇🏻

twitter.com

Ülkemizin 100'üncü yaşını kutladığı doğum gününün hemen ardından değişen CHP yönetiminde bir Başak burcu ipleri eline aldı.

Kuzey Ay Düğümü (KAD) Başak olan ülkemizin Güney Ay Düğümü (GAD) ise Balık. Şu anda Balık burcu bir Cumhurbaşkanımız var. Recep Tayyip Erdoğan 26 Şubat doğumlu bir Balık burcu.

KAD astrolojide "varılması amaçlanan nokta" olarak tanımlanır. GAD ise "kaçınılması gereken tutum ve duygulardır."

Bu noktada astrologlara göre ülkenin kaderini belirleyecek olan yeni bir dönemeçteyiz. Ve zamanla Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan karşısında halkın gönlünü kazanabilir.

Diğer yandan geçtiğimiz Cumhurbaşkanlığı seçiminde astrologların sık sık "Bizi ilerde genç ve dinamik bir aday bekliyor" demesi de unutulmadı.

Saraç'ın 6 Haziran tarihli o tweet'i👇🏻

twitter.com

O dönem herkes Sinan Oğan mı, diye sormuştu ancak cevap bu değildi.

Astrolog Saraç, o sözlerini hatırlatarak "Özgür Özel olabilir", dedi.

👇🏻

twitter.com

Astrolog Ayşen Tok ise 2021 yılı tutulmalarından bu yana "Yeni bir lider doğuyor" dediğini hatırlattı ve sözleri ile Özel'i kastetti.

Tok, "Bir sonraki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bu ismin yıldızı parlayacak ve çok konuşulacaktır!" dedi.

Genel başkanlığı süresince ise çeşitli ayak oyunlarına maruz kalacak ve dost bildikleri sırtından hançerleyecek, şeklinde yorumlarını belirtti.

Popüler İçerikler

Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
YORUMLAR
06.11.2023

Bu Hilal Saraç denen kadın aylarca Kılıçdar seçimi kesin kazanacak diye diye kafa ütüledi. Kendisi aynı Nuray Sayarı ve daha sayamadığım birçok astrolog gibi uydurukçunun teki. Hepsinin ağzında yalan yuva yapmış. Bunlara para kazandıran enayilerin Allah ömründen alsın da sokak hayvanlarına versin.

06.11.2023

Kürsüye çıkınca ilk işi teröristlere selam gönderen bu adamı seçecek olan halkın aklına ayrı sıçayım

06.11.2023

nerde yollamış link atsana

Yanlız astrologlar bu ülkedeki zeka seviyesini çok hafife alıyorlar, o kadar şey yaşanmasına rağmen %52 oy almış bir adam seçildi bu ülkede bence siz yine de bir düşünün

06.11.2023

bu ülkenin zeka seviyesinden çok muhalefetin zekasızlık seviyesinin bir ispatı oldu sanki...

TÜM YORUMLARI OKU (12)