Astrologlar Hatırlattı! Sertab Erener, Azra Akın ve Alper Gezeravcı'nın Ortak Özelliği Ne?

Tüm dünyanın yakından takip ettiği Eurovision ile birlikte gündeme gelen Sertab Erener, 2003 yılının ardından bir kez daha gurur kaynağımız oldu. Bu sıralar ikinci uzay yolculuğunun da yaşanmasıyla ülkemizin bazı ilkleri hakkında dikkat çeken bir detay Twitter'da '@jupiterianvenus' adlı hesap tarafından ortaya çıkarıldı! Peki, İlk Türk astronot Alper Gezeravcı, dünya güzeli Azra Akın ve Sertab Erener'in ortak özelliği ne? 

İşte, detaylar...

Türkiye'nin Eurovision şampiyonu Sertab Erener

Sertab Erener, 4 Aralık 1964 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Güçlü sesiyle hafızalara kazınan ünlü şanatçı, 'Everyway That I Can' paçası ile 2003 yılında Eurovision şarkı yarışmasında ülkemize ilk kez birinciliği getirdi.

Dünya Güzeli Azra Akın

Azra Akın, 8 Aralık 1981 tarihinde Hollanda'da dünyaya geldi. Manken ve oyuncu Akın, 2002 yılında Türkiye Güzeli seçildi. Azra Akın aynı yıl, Miss World'de Türkiye'yi temsil etti ve Dünya Güzeli seçilen ikinci Türk oldu.

İlk Türk astronot Alper Gezeravcı

Alper Gezeravcı, 2 Aralık 1979 tarihinde Mersin'de dünyaya geldi. Gezeravcı, 19 Ocak 2024 tarihinde ilk Türk astronot olarak Uluslararası Uzay İstasyonu'na (İSS) gönderildi ve burada 18 gün kalarak deneyler yaptı.

İşte karşınızda: Özgür, cesur, bağımsız ruhlarıyla dünyaya açılmak, yabancı ve farklı kültürlere uyum sağlamak konusunda usta olan Yay burçları!

Enerjisine yetişilmeyen Yay burçları, 21 Kasım ila 21 Aralık tarihleri arasında dünyaya geliyor. İşte tam da bu noktada, Sertab Erener, Azra Akın ve Alper Gezeravcı'nın ortak özellikleri dikkat çekiyor. 

Heyecanlı, sosyal, iletişim yetenekleri güçlü Yaylar, globalleşmek konusunda kendilerini bir kez daha kanıtladı diyebiliriz.

Gelin, bir de Twitter'da paylaşılan bu içeriğe ve sosyal medya kullanıcılarının yorumlarına göz atalım. 👇

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Bazıları da Yay burcunun özelliklerini taşımadığından yakındı... 👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Böylece Eurovision'a kim gitmeli tartışmasına da değinmiş olduk! 👇

twitter.com

İlginizi Çekebilir

Evlilikte Gün Seçimi Astrolojik Anlamda Önemli! Evlilik Kalitesine Etki Eden Günlerden Hangisi Size Uygun?

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
11.05.2024

yıl olmuş 2024 hala bunlara inananların var olduğunu bilmek çok acı.

11.05.2024

Dostum 2.5 milyon yıllık konuyu bırakmalarını mı bekledin..

11.05.2024

Astrologların uzmanlık alanı hayal satmak, maalesef öyle.

11.05.2024

Astroloji genele hitap etmez, kişiye özeldir, doğum günü, saati ve yeri ile bakılır ve parmak izi gibidir. Genel burç yorumları asla tutmaz, çünkü hiçbir astrolog kişisel bilgiler olmadan insanların güneşi haritada nerede bilemez. O yüzden YÜKSELEN burcunuzun yorumunu okumanız lazım. Ki bu bile tek başına yeterli değildir. Kıyın paraya bi özel seans baktırın ondan sonra atıp tutarsınız. Ama tecrübeniz yoksa "ayy ben inanamıyorum, hala nasıl ınanlar var" gibi son derece önyargılı düşüncelerinizi kendinize saklayın. Bi sürü insan da Dinleri saçma buluyor ama bunu sosyal medyanın her köşesine yazmıyor..

11.05.2024

P.S; Fatih Sultan Mehmet, İstanbul'u fethetme planlarını yaparken size göre hurafe olan Astroloji baktırtmış ve fetih gününü ona göre seçmiştir. Sonuç ortada... Amerikanın kuruluş tarihi olan 4 Temmuz, Sirius'un gezegenlere kavuşum yaptığı tarihtir ve gene tarih kasti olarak seçilmiştir. Adamlar hem kendi ülkelerini hem de Dünya'yı yönetiyor. Tarihten aklıma gelen ilk örnekler. Milyon tane daha çıkar.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ