Astrolog Can Aydoğmuş "Fenerbahçe'yi Bırakacağım" Diyen Umutsuz Taraftara Müjde Verdi!

Astrolog Can Aydoğmuş zor günlerden geçen Fenerbahçe taraftarlarına müjde verdi.

Fenerbahçe, Şanlıurfa'da düzenlenen Süper Kupa maçına genç takımıyla katılarak bir tepki göstermiş ve maçın başlamasından sadece 50 saniye sonra yedikleri gol sonrası sahadan ayrılmıştı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) resmi internet sitesinde yer alan bir duyuruya göre, Fenerbahçe'nin bu eylemi "müsabakayı terk etme" olarak değerlendirildi.

Kulüp, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi. Aynı duyuruda, Fenerbahçe yöneticisi Ahmet Ketenci'nin maç sırasında gösterdiği "sportmenliğe aykırı hareket" nedeniyle de tedbirli olarak PFDK'ye sevk edildiği belirtilmişti.

Bu olayların ardından, PFDK'ya sevk edilen Fenerbahçe'nin ne tür bir ceza alacağı merak konusu olmuştu. Ancak sonunda Fenerbahçe'nin alacağı ceza açıklandı.

Detaylar içeriğimizde...

PFDK, Süper Kupa Maçına U19 Takımı ile Çıkan ve Sahadan Çekilen Fenerbahçe'nin Cezasını Açıkladı

Fenerbahçe taraftarları yaşananlar sonrası hayal kırıklığı yaşıyor. Bir taraftar astrolog Can Aydoğmuş'a sosyal medya üzerinden yazdı: "Ne olacak bu Fenerbahçe'nin hali?"

Ünlü astrolog, "Can Bey 2026 sonrası Fenerbahçe muhteşem olacak öngörüsünün arkasında mısınız hala ona göre Fenerbahçe’yi bırakacağım" diyen taraftara müjde verdi.

twitter.com

👇🏻

twitter.com

Astrolog Can Aydoğmuş 2021 yılında yaptığı bir açıklamada, "Fenerbahçe 2025 yılından sonra 10 yıl boyunca çok büyük başarılar elde edecek" demişti.

İlginizi çekebilir:

Astrologlar Açıkladı: Nisan Ayında Pek de Yüzü Gülmeyecek En Bahtsız 3 Burç!
Bu Burçlar Gözünü Açsın! Bu Yaz Büyük Şans Yakalayacak Olanları Söylüyoruz!
Yaza Düğün Var! 2024 Yılında Nişan, Düğün Yapacak Çiçeği Burnunda Burçları Açıklıyoruz!

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Yönetmeni Ömür Atay'dan Esprili Veda Paylaşımı
Mert Hakan Yandaş'tan 'Korkak Herif' Diyen Kerem Aktürkoğlu'na Yanıt: "5'e 1 Dayak Yerken"
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
YORUMLAR
11.04.2024

Bak onedio allahın her günü kerimcan, acun, survivor, masterchef haberleri önüme düşürüyorsun bu güne kadar hiçbirine ses etmedim ama bir daha bana astrolog mastrolog haberi ile gelirsen bu demode olmuş uygulamayı siler ensonhabere giderim.

11.04.2024

Bunun için astrolog ya da medyum olmaya gerek yok. Önümüzdeki yıl Galatasaray kadrosunun yarısı gidecek. Ciddi teklifler var. Muslera da bırakacak. Sıfırdan takım kurup oturtmak çok zor. Yani Fener seneye rahat şampiyon olur.

11.04.2024

Katılmıyorm. Gs sıfırdan takm kurduğu zaman daha rahat şampiyon oluyor.

11.04.2024

Ya bsg, bi de inananlar var bunlara

TÜM YORUMLARI OKU (11)