Onedio Logo

Astral Seyahatin Öncüsü Yusuf Güney Çok Farklı Bi' Müzik Yapacağını Duyurdu

Kapak Görseli

Şarkıcı Yusuf Güney zaman zaman yaptığı astral seyahat, uzay ve UFO'larla ilgili yaptığı açıklamalarla gündemimize geliyor. Söyledikleriyle bir hayli kafamızı karıştıran Güney, son olarak 'çok acayip şeyler yaşayacağız' ve 'ülke buna hazır değil' açıklamasıyla gündem olmuştu.

Yusuf Güney bu sefer de çok farklı bir müzik yapacağını duyurdu.👇🏻

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney son zamanlarda yaptığı açıklamalarla beynimizi yakmaya devam ediyor.

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney son zamanlarda yaptığı açıklamalarla beynimizi yakmaya devam ediyor. Görseli

KAtıldığı programlarda ve verdiği röportajlarda sık sık astral seyahat yaptığını belirten ve Ay'ı ziyaret ettiğini söyleyen Güney, orada bir askeri üs olduğunu söylemişti.

"Bir süre Astral Seyahat deneyimi yaşadım ve uzaya gitmeyi başardım." diyen Güney, bu açıklamalara henüz ülkenin hazır olmadığını belirtmişti.

"Bir süre Astral Seyahat deneyimi yaşadım ve uzaya gitmeyi başardım." diyen Güney, bu açıklamalara henüz ülkenin hazır olmadığını belirtmişti. Görseli

Güney, yaptığı açıklamaların dalga konusu olduğunu belirtmiş ve 'Üzüldüğüm nokta, aşağılayıcı yorumlar yapmaları oldu. Bunlar hiç hoş değil. Genel kültür ve IQ seviyesi bu kadar mı düşük olur! Hiç mi araştırmadınız, hiç mi metafizik duymadınız?' ifadelerini kullanmıştı. 

UFO haberlerinin çıkması üzerine ise 'ben size zaten söylemiştim' açıklamasında bulunmuştu.

Güney, "2024 ve 2025 yıllarında çok acayip şeyler yaşayacağız" açıklamasıyla da tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

'Sahte bir savaş bile olacak' ve 'olaylar yaşanınca tekrar konuşalım, size kolay gelsin' diyen Yusuf Güney, ayrıca Kenan Işık'ın da yıllardır astral seyahatte olduğunu iddia etti.

Müzik kariyerine ise bir süre ara verdiğini belirten Yusuf Güney 'Sahnelere ara vermemin sebepleri vardı. 15 yıldır sektördeyim, bazen dinlenmen gerekiyor.' ifadelerini kullandı.

Son olarak röportaj veren Yusuf Güney, popüler müziği bırakacağını ve 'çok farklı' bir müzikle dinleyenleriyle buluşacağını açıkladı.

'Dönemsel bıkkınlığım oldu, şimdi tekrar sahnelerde olacağım. Şarkılarımla bomba gibi dönüyorum' diyen Yusuf Güney ayrıca senaryo yazdığını da açıkladı. 

Popüler müziği bırakmayı düşündüğünü belirten Güney, '41 yaşına geldiğimde yaptığım popüler müziği bırakacağım. Çok farklı ve özel bir müzik yapacağım. Osmanlı'da müzikle şifa verme vardı ama artık kullanılmıyor.'  diyerek müziğin iyileştirici gücünü çalışacağını açıkladı.

İlginizi Çekebilir

Şarkıcı Yusuf Güney Uzaylılarla İlgili Yaptığı Bir Acayip Açıklamayla Yine Beyinimizi Yaktı
Nilperi Şahinkaya'ya Ağza Alınmayacak Laflar Ettiği Söylenen Burak Deniz'e Dava Açıldı

Popüler İçerikler

Devlet Bahçeli 99 Gün Sonra Sırrı Süreyya Önder İçin TBMM’ye Döndü: Meclis'ten İlk Görüntü!
Devlet Bahçeli 99 Gün Sonra Sırrı Süreyya Önder İçin TBMM’ye Döndü: Meclis'ten İlk Görüntü!
CHP’nin Boykot Ettiği Markalardan Espressolab, Boykot Çağrısı Yaptığını İddia Ettiği Kişilere Dava Açıyor
CHP’nin Boykot Ettiği Markalardan Espressolab, Boykot Çağrısı Yaptığını İddia Ettiği Kişilere Dava Açıyor
İlker Ayrık'ın "Ben Bilmem Eşim Bilir" İtirafı Yeniden Gündem Oldu
İlker Ayrık'ın "Ben Bilmem Eşim Bilir" İtirafı Yeniden Gündem Oldu
YORUMLAR
27.07.2023

Yazık gençmiş de😂😂😂

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ