Assassin's Creed Valhalla'ya Grammy'den Ödül

Assassin's Creed Valhalla çıktığı dönemde fanlar tarafından serinin son oyunlarında olduğu gibi eleştiri almasına rağmen serinin hayranı olmayan oyuncular tarafından beğeni topladı. Assassin's Creed serisi son oyunları ile düşüşe geçmesine rağmen yarattığı evrenlerdeki atmosfer ile uzun süreli bir oynanış sunuyor. Son çıkan oyunu Valhalla ile Grammy'den ödül alan Assassin's Creed müzik konusunda da başarılı olduğunu kanıtladı.

Grammy ilk kez oyun müzikleri için özel bir ödül verdi.

Grammy'nin ilk kez bu yıl verdiği Video Oyunları ve Diğer İnteraktif Medya için En İyi Müzik Ödülü'nü kazanan Assassin's Creed Valhalla bu ödülü; Aliens: Fireteam Elite, Call of Duty: Vanguard ve Marvel's Guardians of the Galaxy gibi güçlü adayların karşısında kazandı.

Stephanie Economou yaptığı albüm ile büyük ödül aldı.

Assassin's Creed Valhalla oyununun müziklerinin bestecisi Stephanie Economou daha önce Call of Duty: Advanced Warfare oyununun da müziklerini yapmıştı. Bu iki ünlü oyunun dışında ise Jüpiter'in Mirası, Manhunt, Marslı ve Meg: Derinlerdeki Dehşet gibi filmlerde de çalışmıştır.

Valhalla fanlar tarafından sevilmemişti.

Assassin's Creed Valhalla her ne kadar Grammy ödülü almış olsa da kimi fanlar tarafından son çıkan Origins, Odyssey gibi uzun oynanışları ve ilk beğenilen oyunlarından uzaklaşması ile çok eleştiri almıştı.

Yeni oyun Mirage ise yolda.

Ubisoft'un eski oynanışa döneceğini söyleyerek fanları umutlandırdığı Mirage bu yılın Ağustos ayında çıkacak ve oynanış olarak Valhalla, Origins ve Odyssey'den uzak olacak.

İlginizi Çekebilir

Dünya UFO Paniği Yaşarken Oynayabileceğiniz En İyi Uzaylı Oyunları
Hi-Fi Rush'taki Easter Egg The Evil Within 3 Müjdesi Veriyor Olabilir
Call of Duty 2023'ten İlk Detaylar: Çıkış Tarihi ve Çok Daha Fazlası

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti