Assassin's Creed Unity'den Yeni Tanıtım Videosu

Ubisoft firması için tanıtım videoları ve küçük belgeselvari videolar yayımlamayı çok sevdiklerini rahatlıkla söyleyebiliriz. Çünkü muhtemelen piyasadaki tüm firmalardan daha çok tanıtım yapıyorlar ve ellerindeki malzemeyi pazarlamayı gerçekten iyi bildikleri de bir gerçek.

Şimdi de aynı durum Fransız İhtilali sırasında geçecek olan ve Anvil Engine ile birlikte PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için hazırlanan Assassin’s Creed Unity için gerçekleşiyor. Geçtiğimiz günlerde yeni bir oynanış videosu yayımlayan firma şimdi de beş dakikalık yeni bir tanıtım videosu ile daha karşımıza çıktı.

Yeni tanıtım videosu ile birlikte yeni nesil konsollara geçişin oyuna neler kattığı, görsellerin nasıl hazırlandığı ve daha detaylı, zengin bir dünya yaratmak için yeni nesil konsolların ne kadar önemli olduğu gibi konulara değiniliyor denebilir.

Açıkcası videonun bir hayli iyi göründüğünü söylemek gerek. Yine de son dönemlerde yayımlanan tanıtım videolarında hangi görüntülerin gerçekten oyun içi olduğunu anlamak bir hayli zor hale geldi.

Sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri 28 Ekim tarihinde piyasaya sürülecek olan Assassin’s Creed Unity’nin yeni tanıtım videosu ile başbaşa bırakalım.

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık