Assassin’s Creed: Unity’den Performans Yaması

Assassin’s Creed: Unity’den Performans Yaması

techkafa.com

Ubisoft Montreal ‘in heyecanla beklediğimiz Assassin’s Creed : Unity ‘ye kavuştuk kavuşmasına ama çıkan sorunlar bir türlü oyunu şöyle güzelce oynamamıza fırsat bırakmadı. 10 farklı stüdyoda geliştirilen Assassin’s Creed : Unity ‘nin FPS sorunları ise sonunda çözülecek gibi gözüküyor.

AC: Unity henüz piyasa çıkmadan önce bile öngörülen sistem gereksinimleri oldukça tepki çekmişti. Diğer yeni oyunların yanında hayli yüksek kalan sistem gereksinimlerinin yanı sıra bir çok oyuncu AC: Unity ‘nin hikayesini de tatmin edici bulmamıştı.

Assassin’s Creed serisinin yedinci oyunu olan Unity ‘nin tüm bu problemlerini aşmaya yönelik Ubisoft bu gün yeni bir yama yayımladı. Şu an için sadece son model konsollara gelen bu güncelleme ani FPS düşüşleri, cp-op modunda yaşanan çöküşler, karakterlerde oluşan buglar ve multiplayer’da karşılaştığımız eşleştirme problemlerinde genel olarak çözümlenme sağlandı.

Ubisoft bu güncellemenin yakın zamanda PC içinde geleceğini belirtti. Aynı zamanda firma oyunculardan yaşanan problemlerden dolayı özür diledi. Bunlara ekstra olarak performans için bir güncelleme daha geleceği haber ile bizleri sevindirdi.

Popüler İçerikler

Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?