Assassin's Creed Netflix Dizisinde Şok Ayrılık: Dizinin Projesi Ne Olacak?

2022 Eylül ayında gerçekleşen Ubisoft Forward etkinliğinde duyurulan Assassin's Creed Netflix projesinde şok bir ayrılık yaşandı. Dizinin geleceği hakkında endişeli bekleyiş sürüyor.

En popüler oyun serilerinden birisi olan Assassin's Creed ününe ün katmaya devam ediyor.

En son Valhalla ile başarılı bir dönem yakalayan seri, 2023 yılında çıkacak Mirage ile köklerine dönmeye hazırlanıyor. Bir yandan mobil oyuncular için de yeni projeler geliştirilirken, dizi ve film dünyası da unutulmuyor elbette. Netflix ile yapılan anlaşma sonrası heyecanla beklenen bir Assassin's Creed dizisi vardı...

Bu ilk proje değil.

Bildiğiniz üzere 2016 yılında bir Assassin's Creed filmi çekilmiş fakat istenilen geri dönüşü alamamıştı. Başrollerinde Michael Fassbender ve Marion Cotillard gibi isimlerin yer aldığı film, IMDb üzerinde 5.6'lık bir puan ortalamasına sahip olmuştu. 

Ubisoft Forward etkinliğinde duyurulan Assassin's Creed dizisi için ise üzücü bir haber aldık.

Dizinin yazarı görevinden ayrıldı!

2020 yılından beri geliştirilen Assassin's Creed dizisinin yazarı Jeb Stuart görevi bıraktığını duyurdu. Uzun bir zamandır çekilmeye çalışılan dizinin neden aksadığı da bu şekilde kendini belli etti. Jeb, senaryo yazarlığının yanı sıra dizinin yönetmenliğini de üstleniyordu.

Ubisoft'un Netflix ile olan anlaşmasına gölge düşebilir.

Dizide yaşanan bu şok ayrılık sonrasında şu an senaryonun başında kimin duracağı ve çekimlere nasıl devam edileceği bilinmiyor. Ubisoft'un Netflix ile yaptığı anlaşma bu süreç içerisinde çalkantılı bir döneme evrilebilir.

Dizinin konusu ise hala belli değil.

Henüz ne bir fragman ne bir teaser göremedik. Dizinin konusu hakkında da ufak bir açıklama dahi yapılmadı. Jeb Stuart'ın ayrılışı sonrasında nasıl bir yol izleneceği de belli değil. Önümüzdeki dönemlerde yeni bir anlaşma sağlanamazsa dizinin iptal edilebileceği iddia ediliyor. Bu konuda sizin düşünceleriniz neler?

İlginizi Çekebilir

Steam Türkiye'de Geçtiğimiz Haftanın En Çok Satan Oyunları: Futbola Doymuyoruz
Teklifini Reddettiği Adam Tarafından Havuz Başında Kovalanan Yayıncı Dehşeti Yaşadı
The Day Before İçin Ağızları Açık Bırakacak Yeni Bir Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!