Aslıhan Doğan Turan Yoldan Geçenlere "Beni Tanıdın Mı?" Diye Sordu! Cevaplar İse Şaşırttı...

Ünlü futbolcu Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan'dan herkesi şaşırtan bir soru geldi. Aslıhan Doğan Turan geçtiğimiz günlerde eşi Arda Turan’nın çocukluğunun geçtiği mahalleyi ziyarete gitti. Mahallede gezerken yoldan geçen insanlara beni tanıyor musun diye sorması olay oldu. Aslıhan Doğan Turan’ı tanıyan çıktı mı?

Arda Turan ile evlenen Aslıhan Doğan çekim için Arda Turan’nın çocukluğunun geçtiği mahalleye gitti. Mahalleyi ziyaret eden Aslıhan sorduğu sorular ile yoldan geçenleri şaşırttı.

2018 yılında Arda Turan ile evlenip hayatlarını birleştiren Aslıhan Doğan Turan, kayınpederini ve kaynanasını Bayrampaşa’da ziyaret etti. Arda Turan’nın kardeşi olan Okan Turan 

İle Bayrampaşa sokaklarında gezerken YouTube kanalına çekim yapan Aslıhan kayıtta yoldan geçen her insana ‘beni tanıdın mı?’ Diye soruyor. Video’nun sonunda ne yazık ki Aslıhan Doğan Turan’ı tanıyan birisi çıkmıyor…

Aslıhan Doğan Turan Kimdir?

Aslıhan Doğan, 

 Aralık 1985'te doğdu. Nişancı olan Aslıhan Doğan, bir süre İngiltere'de eğitim gördü ve iş adamı Sabri Doğan'ın kızıdır. Aslıhan Doğan, Hakan Kosif ile olan ilişkisiyle ön plana çıktı. Erkek arkadaşı onları aldattıktan sonra ayrıldılar. Umut Evirgen'in eski sevgilisi. Umut Evirgen'den ayrılan Aslıhan Doğan, daha sonra Arda Turan ile aşk yaşamaya başladı. 2015 yılından beri birlikte olan çift, 26 Mart 2018 tarihinde sade bir aile nikahı ile nikah masasına oturdu.

Popüler İçerikler

Oğlu ile Karısı Birlikte Kaçan Umut Bey'in Müge Anlı'daki Çağrıları Sonunda Yanıt Buldu!
Melike Şahin'in Katıldığı PES Programında Zeynep Bastık'ın Lan Şarkısı Övülünce Tadı Kaçtı
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı