Aslı Özkısırlar’ın Yatak Beklerken Hayatını Kaybettiği Belgelendi

İzmir’de yoğun bakım servisinde boş yatak olmadığı için evine gönderildikten sonra hayatını kaybeden 39 yaşındaki Aslı Özkısırlar’ın, hastane evrakında, ‘yatış listesine alındı’ diye not düşüldüğü ortaya çıktı.

Aslı Özkısırlar'lı İzmir'de yatak beklerken yaşamını yitirdi. Ailenin, ‘Aslı boş yatak bulamadığı için öldü’ iddiası üzerine sağlık müdürlüğü, “Boş yatak vardı” açıklamasını hastane evrakları yalanladı. 

Cumhuriyet'ten Mehmet İnmez'in haberine göre, ablasını kaybeden Melike Özkısırlar, “Aslı, yatak olmadığı için hastaneye yatırılmadı. Boş yatak beklediği hastane kayıtlarında ortaya çıktı” dedi.

Yaklaşık bir ay boş yatak bekledi

Türkiye'de Yatak Bulunamadığı İçin Bir Kadının Öldüğü Gün, Londra'dan Özel Uçakla 'Hasta' Getirildi

Alsancak’ta 15 yıldır tezgâhta takı satan ve akciğer rahatsızlığı olan 39 yaşındaki Aslı Özkısırlar, tedavi için gittiği hastaneye yoğun bakımda yer olmadığı için alınmamış evine gönderilmişti. Genç kadın hastanede boş yatak olmasını beklediği sırada hayatını kaybetmişti. Acılı aile, Aslı Özkısırlar’ın hastane yatağı bulamadığı için hayatını kaybettiğini açıklayarak sistemi eleştirmişti.

Melike Özkısırlar, evrakı delil olarak mahkemeye sunacaklarını belirterek “İl sağlık müdürlüğü, ‘yatak beklerken ölmedi’ diyerek açıklama yaptı. Ama kayıtlar ablamın yatış listesine alındığını ve yatak beklediğini gösteriyor. Biz haklı çıktık. Sorumlular hukuk önünde hesap verecek” diye konuştu.

Popüler İçerikler

Adana'da Skandal Görüntüler: Kesilmiş At ve Eşek Kalıntıları Kanalda Bulundu!
Cübbeli Ahmet Hoca: “Cumhur İttifakı’na Oy Vermek Vaciptir, Vermeyen Günahkar Olur, Azap Çeker”
Buse Terim, Boşanma Sonrası Sessizliğini Bozdu: Mahremiyet Vurgulu Mesaj!
YORUMLAR
22.04.2021

Ulan şu kızın ölümünün arkasından bile laf söylediler, yatak olayına hem inanmadılar hem de yalancılıkla suçladılar. Offf şu aziz mübarek günde diliyorum inşallah yatacak yeriniz olmaz. İnşallah karaktersizliğinizde, kibrinizde boğulursunuz.

22.04.2021

inşallah onlar da yatacak yer bulamaz :(

22.04.2021

ahh ne acı mekanı cennet olsn :(((

TÜM YORUMLARI OKU (5)