Aslı Enver'e Olan Takıntısı Nedeniyle Feyza Aktan'dan Boşandığı İddiasına Özcan Deniz'den Kafaları Karıştıran Bir Cevap Geldi!

Ortalık çok karıştı!

2018 yılının Mart ayında dünyaevine giren Feyza Aktan ile Özcan Deniz, bildiğiniz üzere geçtiğimiz haziran ayında boşanmıştı.

Boşandıktan sonra bir süre el ele görüldüler, hatta birlikte tatile bile çıktılar ama son dedikodulara göre Özcan Deniz yaşadıkları evi boşaltmıştı.

Boşanmalarının sebebi camiada bilinmiyordu ancak geçtiğimiz gün inanılmaz bir iddia ortaya atıldı: İddialara göre, Özcan Deniz rol arkadaşı Aslı Enver'e hayran olmuştu ve eşi Feyza Aktan'dan onun gibi olmasını istemişti.

Detayları şurada anlatmıştık: 👇

Onun Gibi Olsun İstiyormuş... Özcan Deniz ile Feyza Aktan'ın Boşanma Nedeninin Aslı Enver Olduğu İddia Edildi!

İddialar üzerine Instagram hesabından bir story paylaşan Aslı Enver bir açıklama yaptı ve suçlamaları kabul etmediğini söyledi.

Özcan Deniz'in kendisi için yalnızca bir çalışma arkadaşı olduğunun altını çizen Aslı Enver, "Çok ayıp" diyerek tavrını ortaya koydu.

Ve Özcan Deniz'den de beklenen açıklama geldi: Yalana prim vermemek için sustuğunu ifade eden Özcan Deniz, haberlerin uydurma olduğunun altını ısrarla çizdi.

Feyza Aktan suskunluğunu koruyor elbette, bakalım önümüzdeki günlerde neler olacak?

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
İstanbul Esenler’de Sokaktan Geçenlere Kök Söktüren Kedi “Yedi Bela Hüsnü”
YORUMLAR

Editör! Özcan Deniz'in bu açıklamasıyla kafan mı karıştı gerçekten?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ