Aslan Burcu İnsanları Hakkındaki Düşüncelerini Mizahla Harmanlayan 15 Aslansever

''Aslan kişiliğinde canlılığı, yaşam gücünü, ihtirası ve asaleti temsil eder. Asla kendisinden şüpheye düşürmeyecek güçlü bir yapıya sahiptir ve son derece sıcak kalplidir. Bunun yanında kibirli, küstah ve kendini beğenmiş de olabilir.''

Bunlar Aslan burcu insanları hakkında genel olarak kabul ettiğimiz şeyler. Pekii Twitter ahalisi bu konu hakkında ne düşünüyor? 😬 Hep beraber bakıyoruz. İyi eğlenceler. 😂

1.

nnisangnc

2.

turuncumsusari

3.

vestenformane

4.

xrem__

5.

seymij

6.

ikranurkum

7.

noistemiyorum

8.

antibiyotigimm

9.

mutemadiben

10.

zvlali

11.

vestenformane

12.

yinemihakliyim

13.

aypardonya

14.

sivribiber

15.

multeci_

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
YORUMLAR
11.08.2018

Şaka maka ilkokulda 5 lisede 3 yıl sınıf başkanıydım. Ünide bir yıl bölüm ve 4. sınıflar temsilciydim. 20 yaşında apartmanda yönetici oldum takım sporlarında hep kaptandim ama hep boş işler iş dünyasında o seviyeye gelemedim çünkü yalakalik kendinden ödün vermek bir aslana ters. O yüzden hemen yol veriyorlar yada sınırını belirliyorlar. Ego herkeste var yeter ki kibire aşırı narsizme dönüşmesin. Bu aralar doğumgünü olan tüm Aslanlara selamlar. iyi ki varız yoksa napardi diğer sıradan çinko piller :))

13.08.2018

Hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz kahretsin. :D 16 Ağustos benim doğum günüm, tarihin güzelliğine bakar mısın? :)) Aslan olmak ayrı 16 Ağustos Aslanı olmak apayrı :D :D Allah herkese nasip etmiyor işte. :)

10.08.2018

Hadi hadi kıskanmayın. Aslan burcu olmak bambaşka bir ayrıcalıktır. Doğduğumuzdan itibaren mükemmeliz. Kibirli olduğumuzu söyleyenlere kulak asmayın. Zaten söyleyenler mükemmel olmayan insanlar.

10.08.2018

E siz ( sözde , size göre) kötü yönleri yazmışsınız. İyi yönü yazmak işinize gelmedi değil mi?. Buram buram kıskançlık akan bir içerik.

TÜM YORUMLARI OKU (11)