Aslan'a Eskişehir'de Soğuk Duş

Türkiye Basketbol Ligi 18'inci hafta maçında NSK Eskişehir Basket, Galatasaray Liv Hospital'i 66-61 yendi .

Karşılaşmanın ilk sayısını konuk ekip, Galatasaray Liv Hospital'den geldi. NSK Eskişehir Basket, ik periyodun 4 . dakikası geçilirken Randle ile sayı buldu. (2-5) Sarı-kırmızılı takımın hücumlardan boş dönmesini değerlendiren Eskişehir temsilcisi, farkı bir sayıya indirdi. (4-5) Savunmada etkili olan NSK Eskişehir Basket, ilk çeyrekte farkın açılmasına izin vermedi. (11-12) İlk periyot, 13-13 berabere sonuçlandı.

İkinci çeyreğin başında NSK Eskişehir Basket, 15-13 öne geçti. Pota altı ve dış atışlarda etkinli olan 'Cim Bom', maçta öne geçerek farkı 5 sayıya çıkarttı. (15-20) İkinci periyodun son bölümünde hücumda sorun yaşayan Galatasaray Liv Hospital'ın bu durumunu değerlendiren siyah-kırmızılılar, skoru 25-25'e getirdi. Konuk ekip, ilk yarıyı 27-25 önde tamamladı.

Üçüncü periyotta NSK Eskişehir Basket, eşitliği yakalayıp 2 sayı öne geçmeyi başardı (32-30). Hücumda etkili olan Eskişehir temsilcisi farkı açmaya başladı (41-36). Galatasaray Liv Hospital, serbest atışlarla bulduğu sayılarla farkı azalttı (43-40). NSK Eskişehir Basket, son çeyreğe 45-40 önde girdi.

Galatasaray Liv Hospital, dördüncü çeyreğe Ender Arslan'ın üç sayılık atışla başladı (45-43). Savunmada ve hücumda etkili olan siyah-kırmızılı takım, farkı 6 sayıya çıkarttı (58-52).

NSK Eskişehir Basket, Galatasaray Liv Hospital'i 66-61 mağlup etti.

Karşılaşma öncesinde, Tepebaşı Belediyesi'nin 'Lösemili Çocukların Yanındayız Projesi' kapsamında lösemi hastası Çağrı Odabaşı (8), karşılaşma öncesinde siyah-kırmızılı takımın formasıyla sembolik olarak sahaya çıkıp, basket attı. Öte yandan her iki takımın oyuncuları, lösemili çocuklara destek için seremoniye maskeyle çıktı.

1. Periyot: 13-13

Devre: 25-27

3. Periyot: 45-40

İnternet Haber

Popüler İçerikler

Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Halay Başkanı Mahmut Tuncer'in Estetikli Yeni Görüntüsü Sizi Çok Şaşırtacak
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı