Aşktan Yana Yüzü Bir Türlü Gülmeyen Hadise'nin Gönlünü Yine Bir İş İnsanına Kaptırdığı İddia Edildi!

Sabah'tan Bülent Cankurt'un haberine göre aşktan yana yüzü bir türlü gülmeyen ünlü şarkıcı Hadise'nin gönlünü yine bir iş insanına kaptırdı!

Pop müziğin sevilen isimlerinden Hadise, hem şarkıları hem konserleri hem de dansları ile isminden sıkça söz ettiriyor, bazen de çok eleştiriliyor biliyorsunuz ki.

Her konseri ve her dans performansı olay olan Hadise, cesur Instagram pozlarıyla da magazin gündeminde sık sık konuşuluyor.

Kariyer basamaklarını üçer beşer tırmanan, her yeni adımında kendini kanıtlayan Hadise'nin aşkta bir türlü yüzünün gülmediğini de mutlaka biliyorsunuzdur.

Hatırlarsanız ünlü şarkıcı ünlü iş insanı Mehmet Dinçerler ile 30 Nisan 2022 tarihinde dünyaevine girmiş ve yaklaşık 5 ay sonra boşanarak ilişkisini sonlandırmıştı.

Boşanmanın ardından ünlü şarkıcının ismi birçok kişi ile anılsa da onu yalnızca geçtiğimiz aylarda ünlü bir iş insanıyla sarmaş dolaş görmüştük. Ancak o görüntülerden sonra da herhangi bir aşk itirafı gelmemişti.

Sabah'tan Bülent Cankurt'un haberine göre konu aşk olunca bir türlü düzen oturtamayan Hadise'nin gönlünü yine bir iş insanına kaptırdığı iddia edildi!

Cankurt'un haberine göre Hadise, isminin Mustafa olduğu bilinen ünlü bir iş insanı ile yaklaşık bir ay önce bir ilişkiye başlamış. İki isim de ilişkinin ortaya çıkmasını istemediği için aşklarını gözlerden uzak yaşıyormuş!

Bakalım herhangi bir taraftan bir aşk itirafı gelecek mi? Merakla bekliyoruz!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yılllar Süren Küslüğe Son Veren İbrahim Tatlıses ve Yıldız Tilbe'den İlk Fotoğraf Geldi!
2.5 Saat Yalnız Başına Beklemiş: Filiz Erkal, Eşi İbrahim Erkal'ın Vefat Ettiği Günü İlk Kez Anlattı!
Köpekleriyle Pozlarını Derleyen Hande Erçel'den "Yasayı Geri Çek" Paylaşımı Geldi!

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
YORUMLAR
19.07.2024

Bence magazin basını kesinlikle araştırmacı ve eğitimli değil Türkiye'de, Mustafa diye biri ile beraber nasıl bir habercilik, muhtemelen hater birisi DMden sallamış, muhabirde nasılsa yalansa Hadise yalanlama yapar, ben de onu da haber yaparim, iki kere etkileşim alırım demiştir.

19.07.2024

Gönlünü mü kaptırmış??? 😂😂😂

19.07.2024

yani bir hammala, bakkala ne bileyim manava gönlünü kaptırsa haber değeri olurdu.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ