Aşko, Yeto ve Gergoyu Hayatımıza Sokan Kerimcan Durmaz ve Samet Liçina Yeni Kelimenin Kilidini Açtı

Bitirim ikili Samet Liçina ve Kerimcan Durmaz'ın kendilerine ait bir jargonları var biliyorsunuz ki. Ünlü ikili, hepimizin diline pelesenk olan aşko, yeto ve gergodan sonra yeni bir kelimenin daha kilidini açtılar!

Sosyal medyanın en sevilen ikililerinden biri olan Samet Liçina ve Kerimcan Durmaz'ı mutlaka tanıyorsunuzdur. Ünlü ikilinin yıllardır süren dostluğunu da mutlaka duymuşsunuzdur.

Yıllardır birlikte olan Durmaz ve Liçina, değişip geliştiler ama hiç ayrılmadılar. Hatta dostlukları ve eğlence düzeyleri ile de birçok kişiyi biraz imrendirip biraz da kıskandırdılar.

Kerimcan Durmaz ve Samet Liçina'ya eskiden birçok sosyal medya platformunda denk gelsek de onlar kaostan ve gündemden uzak durmaya karar vermişlerdi biliyorsunuz ki.

Ünlü ikili gündemden uzak kalmaya daha fazla dayanamayarak geçtiğimiz aylarda YouTube'a geri döndüler! Hatta bir döndüler pir döndüler desek yeri...

Birlikte yemek yaptılar, gezdiler, güldüler... Her şeyden önemlisi de birlikte hem eğlenip hem de çok eğlendirdiler.

Eğer izliyorsanız ünlü ikilinin arasındaki iletişime mutlaka hakimsinizdir. Onların hem kendilerine özel bir iletişimleri hem de jargonları var. Şimdilerde birçok kişinin diline pelesenk olan "aşk", "yeto" ve "gergo" kelimelerine de onlardan alışmıştık hatta!

Biz "Acaba yaratıcı ikiliden daha neler çıkar?" diye düşünürken Samet Liçina ve Kerimcan Durmaz geçtiğimiz saatlerde yepyeni bir kelimenin kilidini açtı.

Bizim yıllardır kullandığımız "ne münasebet" kelimesi Kerimcan Durmaz ve Samet Liçina bir araya gelince oldu size "nemünesebo".

İkilinin yeni kelimelerini keşfettikleri anlar ise sosyal medyada adeta bir kahkaha tufanı yarattı!

İşte o anlar 👇🏻

Gelin Kerimcan Durmaz ve Samet Liçina'nın yeni kelimesine gelen tepkilere de bir bakalım!

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Ece Erken Yine Ateş Püskürdü: Oğlunun Babası Serkan Uçar'a Yaptığı Paylaşımlarda Küfürler Resmen Havada Uçuştu
Selena mı Acemi Cadı mı? Siyah Tarzının En Çok Kime Yakıştığını Birlikte Seçiyoruz!
Bu Hafta Hastaneden Taburcu Olması Beklenen Kızılcık Şerbeti'nin Eski Apo'su Settar Tanrıöğen'den Kötü Haber

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
YORUMLAR
07.03.2024

Gözünü seveyim, neresi kahkaha tufanı bunun? İki kelimeyi birleştirip sonuna 'o' koyuyorlar alt tarafı. Saçma sapan ve antipatik internet jargonunu gereksizce ve zorlama bir şekilde genişletiyorlar anca. Büyük ihtimal afili konuşup dikkat çekmeye ve etkileşim almaya çalışan kişilere yeni malzeme çıktı. Bunun da şimdi kanırta kanırta bokunu çıkaracaklar. Zaten anlamsız ve bir de her yerde ezber, basmakalıp olacak. Sadece birkaç sene sonra surat buruşturarak bakacaklar bu yorumlara belki de. Bu işte, başka numarası yok.

07.03.2024

LÖSEV aileleri LÖSANTE Hastanesi için Bakan Koca’ya seslendi LÖSEV aileleri LÖSANTE Hastanesi'ne 7 yıldır verilmemesine tepkilerini dile getirmek ve çocuklarının sesi olmak için Türkiye'nin dört bir yanından bugün Ankara’da bir araya geldi.

07.03.2024

Bu Kerimcan yaratığı olmasa konu bulamayacaksınız galiba sn. editörler. Bu soytarıyı lütfen gündeminizden çıkarın.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ