Aşkının Kokusunu Belirle! Araştırmalara Göre Karşı Cinsi En Çok Etkileyen 10 Parfüm Notası

Parfümler sadece güzel kokmak için değildir ve insanlar üzerinde değişik etkiler bırakır. Her kokunun kendine has özellikleri vardır ve kendi vücudunuzda nasıl duracağını merak ediyorsanız parfümlerin notalarını sizin için açıkladık.

1. Vanilya

Eğer romantik bir karaktere sahipseniz bu notaya sahip bir parfüm işinizi oldukça görür. Aynı zamanda oldukça tatlı ve davetkar da bir tarafı olan bu kokuyu, en kısa sürede denemelisiniz!

2. Ylang-ylang

Tam anlamıyla çiçek gibi olmak isteyenler için ylang-ylang kokusu doğallığı ve feminenliği sevenlerin imdadına yetişiyor! Özgüveninizi artırmak istiyorsanız gelen iltifatlar sizi çok mutlu edecek.

3. Paçuli

Duygusal bir bağ kurmaya bayılan kararkterler için Paçuli kokulu parfümleri öneriyoruz! Odunsu ve baharatlı bir yapıya sahip olan bu bitki, tutkulu ve gizemli bir atmosfer oluşturmanızı sağlar.

4. Misk

İlk defa bu kokuyu kullanacaksınız cildinizle hemen uyum sağlayabileceğinin garantisini verebiliriz. Karşınızdaki insana sıcak ve samimi bir his uyandırır, doğal bir cazibe kazanmanıza yardımcı olur.

5. Amber

Görüntüsünden de anlaşılabileceği üzere tutkulu ve romantik bir atmosfer yaratmak için amber kokusuna sahip parfümler tam olarak ihtiyacınızı karşılar. Aynı zamanda sıcaklık ve samimiyet hissi vererek çekiciliğinizi artırır.

6. Gül

Aşk ve tutku bir çiçek olsaydı kesinlikle bu gül olurdu! Romantik ve aynı zamanda feminen bir koku arıyorsanız doğru adres burada. Partneriniz bu kokunun aşığı olacak.

7. Sedir

Bu parfüm kokusu gücün sembolüdür. Daha çok maskülen bir çekiciliği olsa da, partnerinize güven duygusunu hissettirir. Emin olun, bu kokuyu duyan partneriniz sizi çok çekici bulacak...

8. Bergamot

Partnerinizde ilgi çekici bir izlenim bırakmak istiyorsanız sizi bergamot kokusu olan parfümlerin tarafına alalım. Bu koku enerjinizi baştan yaratacak ve sizi kendine getirecek. Taptazecik kokan bu kokuyu hayatınıza katın!

9. Lavanta

Bu parfüm kokusunu kullanıyorsanız sizin samimi ve sıcak bir insan olduğunu söyleyebiliriz. Huzur ve sakinliğin tanımı tam olarak lavantadır, bu yüzden hafif bir koku arıyorsanız şansınızı lavantada arayın.

10. Baharatlar

Karanlık ve tutku dolu duyguları arttırarak çekici bir koku yayarsınız. Baharat kokuları karanfil, tarçın, karabiber gibi değişiklik gösterir. Sıcak hisler bu kokularda birleşmiş diyebiliriz.

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
YORUMLAR
13.08.2024

oud for greatness başka lafa gerek yok

14.08.2024

Yazın sıcağında gerçekten sıkıyo musun o parfümü

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ