Aşkın Ölümsüzlüğü Kanıtlandı: Yaşlandıkça Tutkuyla Bağlanan Çiftin Fotoğrafları!

Fotoğrafların baş rolündeki 75 yaşındaki Gerry ve 70 yaşındaki Darwin 20 yıldan daha uzun süredir birbirlerine aşık.

Arizonalı fotoğrafçı Jade Beall ölümsüzleştirdiği bu anları Facebook sayfasında paylaştığından beri on binlerce beğeni ve paylaşım topladı.

Fotoğrafçı aynı zamanda Instagram hesabında şöyle yazdı:

'Neyin güzel olduğu hakkındaki yaygın görüşü (çoğunlukla batılı) kabul etmeyi reddediyorum. Neden bir şeyin bir diğerinden daha güzel olması gerektiğine inanıyoruz? Niçin güzelliğin bin bir türlü halini benimseyemiyoruz? '

Gerry ise fotoğrafların ardından yazdıkları ise herkesin kulağına küpe olacak nitelikte:

'Kırışıklıkların, ihtiyarlığın ve sarkan vücudun eğer izin vermezsek aşka engel olamayacağını göstermek istedik. Kalitelibir şarap ya da iyi bir peynir gibi, 70'lerimizde tam olarak kendimiziz ve 30'lu 40'lı yaşlarımızda olmadığımız kadar çok aşkla doluyuz.'

Darısı tüm sevenlerin başına...😌😭

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Doğum Günü Pastasının Rengi ve Deseni Yüzünden Yanlış Anlaşılan Yasemin Sakalloğlu'ndan Açıklama Geldi
YORUMLAR
09.07.2016

Çok düşündürücü bir çalışma. Bir insan onlarca yıl niye biriyle olur ve hala aşk ile dolu kalabilir? Çıplaklığı eleştirenler var. Belki de anlatmaya çalıştığı bu şeyi fotoğraftaki çıplaklık vurguluyordur. Düşünsenize "yaş yetmiş iş bitmiş" diyorsunuz (bkz:yorumlar) Birbirine cinsellik sunamayan artık o zevki tozlu raflarda bırakmış yaşlı bir çift. Yani günümüzdeki çoğu ilişkinin çıkar noktası artık yok onlarda. Hala niye birbirine muhtaçlar? Demek ki verdikleri mesaj cinsellikten çok daha öte bir şey olmalı. O yıllara rağmen karşılıklı sevgi, karşılıklı güven, karşılıklı saygı... Hani güzel bulunmaz sarkıklık siz görünce bazılarınız iğrenç buluyor ya (bkz:yorumlar) kendi partneri o sarkıklığınıza da saygı duyup kucaklıyor onu.. Son olaylarında etkisiyle de "no racism" mesajı dahi çıkarabileceğimiz bir ırklar arası bir çift. Sevmenin rengi olmaz mesajı da veriyor olabilirler bunların yanı sıra. Çok derin anlamlar ve mesajlar çıkarılabilen güzel bir kare çıkmış ortaya.

Pasif Kullanıcı
09.07.2016

kesinlikle katılıyorum.

aşk falan güzel ama o çıplaklık olmamış

09.07.2016

Sizce çıplaklık bu kareyi nasıl amacından geri plana çekmiş? Ben daha da vurgu kattığını düşünmekteyim. Merak ettim acaba öne sürdüğünüz ne gibi bir fikir sizce buna "olmamış" dedirtti? Merakımı tamamen farklı bir açıdan bakma isteğiyle soruyorum lütfen yanlış anlaşılmasın.

08.07.2016

Kim bilir o yıllarda neler yaşadılar, birlikte neleri atlattılar, ne sözler verdiler... Çok, çok güzel ve aynı zamanda değişik. Yani, her insan hep bir şeyler saklar... Seni tamamen tanıyan biri olması nasıl bir histir? Dünyada böyle insanlar olması güzel. Bizim için bir şey değişmiyor belki ama onlar kendi küçük dünyalarında birçok şey değiştirmişler ve bu çok değerli bir şey. :')

09.07.2016

Tebrik ederim. Onca yorum okudum herkes çıplaklık kısmına takılı kalmıştı. Buradaki mesajın vücuttan çok daha öte bir olgu olduğunu görüp yorumlamanız ve hislerime tercüman olmanız duygulandırdı. Uzun yıllar beraber olup birbirlerinin büyümesine tanık olan böylesine birbirlerine kendi kalplerini, benliklerini açan yaşı ileri çiftler görmek her garibime ve hoşuma gitmiştir ve duygulandırır beni.

TÜM YORUMLARI OKU (63)