Askıda Ekmek Kuyruğunda Yapılan Sokak Röportajında 'İlginç' Anlar

'Askıda Ekmek' kuyruğunda ücretsiz ekmek için bekleyen vatandaşlarla sokak röportajı yapıldı. Kuyrukta bekleyenlerin tercihinin mevcut iktidar olması ise videoyu bir anda sosyal medyanın merkezine oturttu. 

'Tüylü Mikrofon' isimli Youtube kanalının yaptığı röportajda vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklediğini açıkladı.

Mikrofon uzatılan bir vatandaş işi bir adım daha öteye götürerek, 'Eğer Tayyip Erdoğan bu seçimi almazsa kendimi şu ağaca asacağım' ifadelerini kullandı.

Mikrofon uzatılan diğer vatandaşlar da Erdoğan'ın seçimi ilk turda kazanacağı yönünde fikir beyan etti.

İşte o anlar ⬇️

'Askıda Ekmek', Türkiye'de ekonomik durumu yetersiz insanlara yönelik bir sosyal paylaşma geleneği. Uygulama esas olarak ekonomik durumu iyi kişilerin fakirlere yönelik ekmek bağışı yapmasına dayanıyor.

Popüler İçerikler

MasterChef'te Mide Bulandıran Olay: Yemeğin İçinde Kımıldayan Şey Kurt mu?
Polis Memuru Şeyda Yılmaz'ı Şehit Eden Katil Zanlısı Adliyede 'Deli' Numarası Yaptı: "Beni Serbest Bırakın"
Polis Memuru Şeyda Yılmaz'ı Şehit Eden Katil, Adliyeye Çöp Poşeti ve Hayvan Taşıma Aracıyla Sevk Edildi
YORUMLAR
19.04.2023

utanarak yazıyorum ben de çok askıda ekmek uygulamasına yardım etmeye çalışıyorum ama bu insanları görünce verdiğim bir kuruşa bile üzülüyorum. biz neden böyleyiz gerçekten anlam veremiyorum. sünger mi var orada ?

19.04.2023

Yaşadığım ilçedeki yoksullar için ben de sık sık askıya ekmek bırakıyodum taa ki aralarında geçen muhabbeti duyana kadar. Akıl alır gibi değil, ekmeğe muhtaç hale gelmişler ve getiren kişiye oy vermekten geri duramıyolar. İnşaallah onu da bulamazlar diyo insan ister istemez.

19.04.2023

vicdanlı insanım ama açlıktan ölseler lokma ekmek vermem. yazıklar olsun bu ne ya bunların ceremesini de biz çekiyoruz. Tam da Spencer'in söylemiş olduğu gibi;Eğer insanlar sahip oldukları serbestlikleri, hürriyetlerinden vazgeçecek şekilde kullanıyorsa, bu insanların kölelerden farkı kalır mı? Bir halk, referandum yoluyla zorba bir lider seçecek olursa, bu zorbalığa kendisi sebep oldu diye hala özgür müdür? Sırf halkın oylarının nihai sonucu olması sebebiyle, bu zorbanın cebri fermanları meşrudur demek mümkün mü? Bir adamın huzurunda bir mızrak kırmak suretiyle o adama köle olan bir Doğu Afrikalının, efendisini kendi seçtiği için özgür olduğunu söylemek bundan farklı değildir.

19.04.2023

bunlara ekmek bile vermeyeceksin ki ülkenin ne kadar kötü durumda olduğunu anlasınlar

TÜM YORUMLARI OKU (41)