Askerlere ve Depremzedelere Yardım Eden Suriyeli Genç Yağmacı Zannedilerek Darbedildi

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından ortaya çıkan bazı iddialar yok artık dedirtmişti. O iddialara göre yağmacılar deprem bölgelerindeki evlere girerek depremzedelerin eşyalarını çalıyorlardı. Bu iddiaların gündem olmasının ardından bazı vatandaşlar ekipler halinde yağmacı avına çıkarak, depremzedelerin eşyalarını ve paralarını çalan yağmacıları yakalayarak dövmeye başladılar.

Ancak olay kısa bir zaman içinde 'Suriyeliler hırsızdır, Suriyeliler yağmacıdır' noktasına geldi ve birçok Suriyeli kişi suçsuz olmalarına rağmen darbedildiler.

O suçsuz yere darbedilen Suriyelilerden birisi de burada izleyeceğiniz genç. Kendisi askerlere ve depremzedelere yardım ettiği sırada yağmacı zannedilerek darbedildi.

İşte o genç: 👇

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
YORUMLAR
12.02.2023

ümit özdağ sağ olsun,masterchefli.lavuk sağolsun.fenomenşer sağolsun. Günlerdir diyoru, ki kötülüğün milleti olmaz. Halk zaten orada perişan ve hassas.Siz bmyle dedikçe artık ayrıştırma,sormada yok. suriyeli ise vurun durumuna getirdiniz.

12.02.2023

Ben yoktur demiyorum,kötülüğün milleti olmaz yorum.

12.02.2023

Çok üzgünüm ama çoğu adana ve Osmaniyeden geliyor her Suriyeli yağmacı mı yazık günah

13.02.2023

geçen bir video gördüm. maraş plakalı sanırım yörüklerdi. şivelerinden anladığım kadarıyla. pikabları vardı kasay ağzına kadar doldurmuşlar ön tarafta koltukları vs. videoya ceken adam neden yağma yapıyorsunuz deyince ihtiyacımızı aldık diyorlar.

12.02.2023

gebersin. dayak yemek istemiyorsa defolsun ülkesine gitsin vatansız piç

TÜM YORUMLARI OKU (28)