Askere Giden Sevgilisinin Aldattığını Düşünen Kadın “Kim Haklı?” Diye Sosyal Medyayı İkiye Böldü

Askerlik yapan sevgilisinin onu aldattığını düşünen genç kadın mesajları sosyal medyada paylaşınca gündem oldu. Mesajları okuyanlar erkeğin mi kadının mı haklı olduğunu anlayamayınca yorumlarda buluştu. Gelin detayları birlikte öğrenelim.

Aslında ikilinin tartışması askerdeki gencin kız arkadaşıyla iki ay özel görevde olduğunu söyleyerek iletişime geçmemesiyle başladı.

Askerdeki genç iletişime geçmeme sebebini ‘güvenliği sağlamak’ şeklinde açıklasa da bu cevabı kız arkadaşına yeterli gelmedi.

Yaşananlar bununla da kalmayıp olaya 3. kişilerin dahil olmasıyla birlikte genç kadının aldatılma şüphesi daha da arttı.

Ancak bazı kilit cümleler vardı ki mesajları okuyanlar bu cümleler söyleniyorsa kesin bir aldatma yaşanmıştır yorumlarını yaptı.

O cümleler ise ‘sen bana güvenmiyor musun ve sen benim böyle bir şey yapacağımı düşünüyor musun’du.

Genç kadının son sözleri ise konuşmanın üzerine ilk hafta sonunda erkek arkadaşının yanına gelmesini istemekti. Aksi halde ayrılacağını dile getirdi.

Mesajların sonuna gelindiğinde de herkes adeta dizi izlermişçesine gelişmeleri merakla beklediklerini söyledi.

İşte tüm detaylar 👇

Gelen tepkiler ise bu yönde oldu 👇

x.com

👇

x.com

👇

x.com

👇

x.com

👇

x.com

👇

x.com

👇

x.com

👇

x.com

👇

x.com

👇

x.com

👇

x.com

Bu içeriklerimiz de ilginizi çekebilir.

Hepimizin Nasıl Yapıldığını Merak Ettiği İllüzyonların Tüm Sırrını Açıklayan İllüzyonist
Kız Arkadaşının Tırnaklarını Kırmayı Destekleyerek “Manitaya Yapılacaklar Listesine” Alan Gence Tepki Geldi
Oyunculuk Performansıyla Alkışları Toplayan Genç Kadına Övgüler Yağdı

Popüler İçerikler

Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR
30.01.2024

Karşı takımla vs. atıyorduk 🤦🏻‍♂️ Ciddi bir konunun ortasında hem 2 ay boyunca ne görevi bu amk reşit olmayan kızları kandırmışsın tam bi kahpesin emre büyük kahpesin…..

31.01.2024

Çocuk net aldatmış, kanıtı da videoda olan ama galeride olmayan bir ss. Adımı unutmuşsun muhabbetinin devamı. Çocuk uyku sersemiymiş, kız da sinirlenip bir mesaja "ne yareni be" diye cevap verince herif uyku sersemi "ulan ben hangisiyle konuşuyorum diğer hatuna yanlış isimle mi hitap ettim" diye panik oluyor ve ona nazaran bir mesaj atmış, sonra da yok uykuluydum bilmem ne diye sıvıyor. Hiçbir uykululuk insana sevgilisinin adını unutma gafını yaratamaz, eğer birden fazlasına sahip değilsen. Kız haklı. İkisinin de yaşı aşırı küçük bu arada, abim yaşındasın muhabbeti falan.

30.01.2024

Öncelikle özel yazışmaları yayınlamak nasıl bir şerefsizlik, kim olduğu belli olmasa da. İkinci olarak güven en değerli başucu duygumuzdur ve kırıldı mı onarılması imkansız. Söz namustur. Kızın paranoyak olması çok da anormal değildir belki, her gün bizleri şaşırtan yeni yalan dolan hikayeleri duyuyoruz. Tek ayak üstünde 28 yalan sıkanlardan korusun allah.

30.01.2024

Çok haklısın Arwenim, Allah yalancı çift kişiliklilerden de korusun😐

TÜM YORUMLARI OKU (15)