Asker Vatandaşı Uyardı: 'Üye Olduğunuz WhatsApp Gruplarından Çıkın, Sizi Birbirinize Kırdırmak İstiyorlar'

Çıkan yangınlarla ilgili birbirlerine araç plakası göndererek o araçların önlerini kesip, yangın çıkardığı iddiası ile insanları linç edenler asker tarafından uyarıldı. Vatandaşları uyaran asker, 'Sizleri birbirinize kırdırmak istiyorlar, bu kadar teröristin olması mümkün değil. Hedeflenen şey bu, senin plakanı verip, seni linç ettirecekler' dedi.

Popüler İçerikler

Polis Memuru Şeyda Yılmaz’ı Şehit Eden 19 Yaşındaki Katil Yunus Emre Geçti Tutuklandı
Devlet Tiyatrolarında Kriz! Genel Müdür Tamer Karadağlı'nın Açıklamalarının Ardından Oyuncular Tepkili
Galatasaray'da Mauro Icardi Oynamadığı Derbiye Damga Vurmayı Başardı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
02.08.2021

pkk yaktı diyenler provokatör orspu çocuğu yani.

Pasif Kullanıcı
02.08.2021

Dünyanın her yanı alev alev. Kanada bile yangınlarla boğuşuyor. İki sene önce Avustralya kıtasının üçte biri yandı. Herşeyi pkk ya bağlamak ülkenin basiretsizce yönetildiğine kılıf uydurmak gibi geliyor. Üstelik herkesin içtiği sigaranın izmaritini, mercek etkisi yapan içtiği şişenin çöpünü etrafa atınca.

02.08.2021

yav bunun birinin söylemesine gerek yok zaten ufacık bir düşünme mantık sistemin varsa zaten o yeterlidir ama bu halkı milliyetçilik ile hamasi nutuk ile vatan millet sakarya edebiyatı ile her türlü şey yaptırırsın çünkü moron...

03.08.2021

Yangınlar kadar bu bilinçsiz insanlardan korkuyorum. Kelle avcılığı yapacağına bir damla su dök yangın yerine ama yok, eşkıyacılık oynamak çok daha güzel değil mi?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ