Asker Olmaları Dikkat Çekmişti! Taksim Saldırganının Yanında Görüntülenen İki İsrailli Hakkında Açıklama Geldi

Taksim saldırganı yakalandı ama olayla ilgili kamuoyunda halen daha pek çok soru işareti var. Gelişmeler geldikçe pek çok konu aydınlığa çıksa da bazı görseller veya detaylar kafaları karıştırabiliyor. Bunlardan biri de İstiklal'in ortasına bomba bırakarak 6 vatandaşımızın ölümüne neden olan Ahlam Albashir'in yanında görüntülenen iki kadın oldu.

Alham Albashir emniyet güçlerinin yaptığı operasyon sonucunda yakalandı. Ancak olay mahalline gelme görüntüleri kafalarda soru işareti bırakmıştı.

İran basını ve bazı Filistin yanlısı hesaplar ise saldırganın yanında görüntülenen iki kadına dikkat çekmiş, ikisinin de İsrail askeri olduğunu belirtip kafalarda başka sorular canlanmasına neden oldular.

İsrail'in popüler gazetelerinden Yedioth Ahronot; Or Atedgi ve Natali Swissa isimli iki kadının turistik gezide olduğunu belirtti.

Haberde, Atedgi’nin eşi ve Swissa’nın kardeşi olan Liran Atedgi'nin demecine yer verildi. Liran Atedgi, iki kadının saldırıya Türkiye tatillerinin son gününde yakalandıklarını söyledi.

Liran Atedgi, 'Eşim ve kız kardeşim farkında bile olmadan şüpheli teröristin yanında yürümüşler. Yakınlardaki bir mağazada fazladan vakit geçirdikleri için 50 metre uzaklıktaki patlamadan kurtulmuşlar' dedi.

New York Times'ın "Milyonlarca Turist Bombalama Bölgesinde Vakit Geçiriyor" Haberine Tepkiler Yağdı
Yeni Akit Taksim Saldırısından Kemal Kılıçdaroğlu'nu Sorumlu Tuttu!
İstiklal'deki Patlamanın Ardından Oluşan Bilgi Kirliliği En Çok Sahte Haber Yapan Mecralara Dikkat Çekti
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Devlet Bahçeli’den Terörsüz Türkiye Açıklaması: “PKK’nın Kurucu Önderliğinin Mesajları Makuldür”
İsrail'in Eurovision'da Men Edilmediği Açıklandı: 5 Ülke Eurovision'dan Çıktığını Açıkladı
Televizyon Spikerleri Ela Rumeysa Cebeci, Meltem Acet ile Hande Sarıoğlu Gözaltına Alındı
YORUMLAR

ya kim yaptıysa yaptı 6 türk vatandaşı öldü düzinelerce yaralı var sınırlar yol geçen hanı adamlar elini kolunu sallayarak terör eylemi yapıyorlar. diyelim ki İsrail yaptı savaş mı ilan edecekler devletin önce anayasada yazan türk vatandaşının can ve mal güvenliğini sağlama vazifesini yerine getirmesi lazım bu işler ayakkabı numarasını bilmekle olmuyormuş bak.

İslamcı davarlar hemen kendini belli etmiş, aq deve si.kicileri

17.11.2022

İsldmcı lara laf eden it 6 lı masa terör örgütlerini naletleyememiş bile

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ