Aşka Olan İnancını Tamamen Kaybedince Son Çareyi Şişme Bebekle Evlenmekte Bulan Enteresan Adam

Avustralya'da yaşayan Geoff Gallagher isimli bir adam, yıllar boyunca hayatının gerçek aşkını aradıktan sonra vazgeçip çareyi epey ilginç bir yöntemde bulmuş. İnternetten sipariş ettiği şişme bebeğiyle mutlu mesut yaşadığını söyleyen adamın hikayesini merak ediyorsanız buyurun içeriğe! 👇

Avustralya'da yaşayan Geoff Gallagher isimli bir adam, yıllardır köpeğiyle beraber yaşadığı hayatında gerçek aşkını aramaktan vazgeçip epey tuhaf bir çare bulmuş kendine...

10 sene önce annesini kaybeden adam o günden itibaren köpeği Penny'den başka kimsesi olmadığını ve ruh eşini bulacağına olan inancının tükendiğini söylüyor.

Geoff, internette tesadüfen robotlarla ilgili bir haber okuduktan sonra şişme bebek almak istediğine karar vererek para biriktirmeye başlamış.

"Çin'de yapılan robotları inceledim, 6 bin dolar civarıydı fiyatları. Hiç ucuz değildi yani. Ama tıpkı gerçek gibiler; konuşabiliyor, gülebiliyor, boyunlarını hareket ettirebiliyorlar. Hatta insan gibi sıcak ciltleri olanları bile var."

"Şişme bebeklerin satıldığı siteyi bir süre taradım ve en sonunda Emma'da karar kıldım. Açık teni ve mavi gözleriyle çok çekici olduğunu düşündüm."

twitter.com

Şişme bebeği Emma'yı internetten sipariş verdikten sonra 6 hafta kurulumunu beklemiş. Kargoyu ilk açtığı anda bebeğin güzelliğinden etkilenmiş ve bir süre beraber yaşamaya alışmaya çalışmışlar.

''Emma, bugün hava nasıl?' diye soruyordum işe gitmeden önce. Her konuşmamızla yeni kelimeler öğrenerek zekasını geliştirdi. En başta ayakta duramadığı için koltuğa oturtuyordum.'

Emma'yla sık sık konuşarak kendi sesini tanımasını sağlamış. Beraber yaşadıkları iki yılın ardından ise sonunda robot bebekle evlenmeye karar vermiş!

İkili henüz resmi olarak nikah kıyamasa da 'yeni eşi' Emma için pırlanta yüzük bile almış Geoffrey. Gelecekte robotların hayatımızda büyük rol oynayacağını düşünüyormuş kendisi.

twitter.com

Ayrıca Emma adına bir Twitter sayfası açarak beraber yaptıkları aktivitelerini paylaşıyor, aldıkları yeni kıyafetleri ve perukları gösteriyor takipçilerine...

Siz ne diyorsunuz bu işe? Yorumlarda buluşalım!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Erkek Arkadaşına Her Gün 12 Saatlik Mesaisi Boyunca Zorla Görüntülü Görüşme Yaptıran Enteresan Kadın
Erkek Arkadaşının Evinde Bulduğu Başka Bir Kadına Ait Tampon Yüzünden İhanete Uğradığını Düşünen Kadın
Denizaşırı Mizahta Bu Hafta: Son Günlerde Yabancıları Kahkahaya Boğmuş 15 Komik Tweet
Toplumda Yaygın Görülen Bir Mide Sorunu Olan Reflüyü Hayatınızdan Çıkarmanızı Sağlayacak İpuçları
Dünyanın Dört Bir Yanında Yaşayan İnsanların Kendi Ülkeleri Hakkında En Çok Utanç Duydukları 15 Olay

Popüler İçerikler

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
YORUMLAR
07.01.2022

Tertemiz delirmiş dayı..

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ