Aşka İnancımız Kalmadı: Boşanma Kararı Almaları Bizi Hiç İlgilendirmese de Sebepsizce Üzüldüğümüz 14 Ünlü Çift

Bugün de bizi hiç alakadar etmeyen aşk acılarına yakalım bakalım...

1. Şehinşah - Ceyda Yılmazer

Ayrıldıktan sonra sevimli oğulları Atlas için bir araya gelen ikili, birlikte çok güzel görünse de arka planda çok çirkin şeyler dönmüştü. Ne gibi mi?

👇

Yaşadığı Evin Basılıp Camlarının İndirildiğini ve Kendisine Şiddet Uygulandığını Söyleyen Ceyda Yılmazer Eski Eşi Şehinşah'tan Şikayetçi Oldu

2. Ezgi Eyüboğlu - Kaan Yıldırım

İkilinin evliliği örnek olarak gösteriliyor ve çok beğeniliyordu. Resmen el birliğiyle bu çifte nazar değdirdik! Ezgi ve Kaan'nın evlilikleri bir anda bitti. Şimdi ikisi de çok mutlu oldukları ilişkilere sahipler.

3. Brad Pitt - Jennifer Aniston

2000'li yıllara damgasını vuran bu çift, evliliklerinin beşinci senesinde boşanma kararı aldı. İddialara göre ayrılıklarının sebebi Pitt'in o yıllarda Angelina Jolie ile Mr. & Mrs. Smith filmini çekerken yakınlaşmasıydı. Ancak bu iddiaları hem Jolie hem de Aniston doğrulamadı.

4. PuCCa - Serhat Osman Karagöz

Evlenme kararları kadar boşanma kararı almaları da şaşırtmıştı bizi. İkilinin ayrılığı üzdü elbet ama şu an ikisi de oğulları Batı için devamlı iletişim halindeler. Ayrıyken bile öyle güzel ve komikler ki!

5. Uraz Kaygılaroğlu - Melis İşiten

Sosyal medyanın favori çiftlerinden biri olan Uraz ve Melis'in ayrılık kararı almaları herkesi şaşırtmıştı. Aynı zamanda eleştirilmişti de. Eleştirilmelerinin nedeni, ayrılık kararlarını açıklamadan birkaç gün öncesine kadar sevgi dolu paylaşımlarının devam ediyor oluşuydu. Gerçi bu onların bileceği şey, bize laf düşmez sanki 🤷‍♀️

6. Miley Cyrus - Liam Hemsworth

2010 yılında film setinde tanıştıktan sonra ilişkileri başlayan Miley ve Liam neredeyse bir bütün haline gelmişti. Ancak 3 yıl sonra ayrılık kararı almalarının ardından Miley tam anlamıyla bambaşka biri haline gelmişti. Sonrasında yeniden bir araya geldiler ve evlenmeye karar verdiler. Tam hikayeleri mutlu sona erdi derken evliliklerinin 7. ayında boşanma kararı aldılar. Bazen olmayınca olmuyor işte.

7. İbrahim Kutluay - Demet Şener

10 senelik evlilikleri boyunca hep el ele kameralara gülümseyen ikilinin ilişkilerinin başlangıcı, bir başka kadının kalbinin kırılmasıyla olmuştu. 'Yuva yıkanın yuvası olmaz' sözünün en somut örneği bu evliliktir herhalde.

8. Şeyma Subaşı - Acun Ilıcalı

Birbirinden tamamen alakasız gibi görünen Şeyma ve Acun'un uzun süreli birliktelikleri düşünüldüğünde evlendikten kısa bir süre sonra ayrılacağı kesinlikle beklenen bir hareket değildi.

9. Sagopa Kajmer - Kolera

Rap dünyasının sevilen çiftlerinden biri olan Sagopa ve Kolera, 11 senelik evliliklerini sonlandırdıklarında kavgalı oldukları düşünülmüyordu ancak Kolera boşanmalarının üzerinden 2 sene geçtikten sonra ortaya ciddi iddialar attı.

👇

"Kemiklerim Kırık!" Kolera, Boşandıktan Sonra Sagopa Kajmer'den Şiddet Gördüğünü Söyleyerek Koruma Talebinde Bulundu!

10. Nicole Kidman - Tom Cruise

Nicole, 11 senelik evliliklerinin boşanma süreci tamamlandığında avukatının yanından ayrılırken neşeli bir şekilde görüntülenmişti.

11. Mustafa Sandal - Emina Jahovic

Kamera karşısında birlikte görmeye alıştığımız çiftlerden olan Mustafa ve Emina'nın evlilikleri 10 yılın ardından, kendi deyişleriyle aşkın tükenmesiyle bitmişti.

12. Merve Boluğur - Murat Dalkılıç

Davul zurnalı kız alması ve samimi düğün merasimi ile dünya evine giren Merve ve Murat çiftinin evlilikleri yalnızca iki sene sürmüş ve herkesi bi' miktar üzmüştü.

13. Brad Pitt - Angelina Jolie

Bu listede iki farklı ilişkisiyle yer alabilecek tek bir kişi vardı, o da tabii ki Brad Pitt! Uzun süreli birlikteliklerini 2014 yılında evlilikle taçlandıran çifte herkes imrenerek bakıyordu. Ancak 2016 yılında boşanma sürecini başlatarak ayrıldılar.

14. Aslı Enver - Birkan Sokullu

İki oyuncu da geniş kitleler tarafından oldukça sevilince birliktelikleri herkesi mutlu etmişti. İkili 2012'de dünya evine girmiş, 2015'te ise şiddetli geçimsizlik gerekçesiyle tek celsede boşanmışlardı.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

İlişkileri Peri Masalı Gibi Başlayıp Kabusa Dönüştü: Birbirleriyle Kanlı Bıçaklı Ayrılan 15 Ünlü Çift
Günübirlik İlişkilerden Bunalanlara Özel Uzun İlişki Rehberi: İlişkinizin Ömrünün Uzaması İçin Yapmanız Gereken 15 Şey
Aşkı Daha Güzel Kim Betimleyebilir ki? Mevlana'nın Kalbimizdeki Saf Duyguları En Yoğun Şekilde Anlattığı Etkileyici Aşk Sözleri

Popüler İçerikler

Gerek Var mıydı? Uraz Kaygılaroğlu'nun Sevgilisinin İlk Sergisi İçin Verdiği Pozlar Büyük Tepki Çekti!
Fatih Altaylı'dan Kendisine "Sözde Gazeteci" Diyen Hakan Ural'a Duyanları Dumur Eden Cevap
Cem Yılmaz, Ahu Yağtu'yla Çözemediği Nafaka Krizini Fırsata Çevirip "Benimki Madafaka" Esprisini Lügata Ekledi
YORUMLAR

Benim de karşı komşum boşandı. Şoktayım.

ohaa Aslı enver i ilk kez gördüm ben şok.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ