Aşk101'deki Ortalığı Karıştıran Osman Karakterinin Gerçekten Eşcinsel Olduğu Ortaya Çıktı!

O sahte hesap doğru söylüyormuş.

Pınar Deniz, Kubilay Aka ve Kaan Urgancıoğlu gibi sevilen isimlerden oluşan ve Netflix'in 3. Türk yapımı olan Aşk101 dizisi geçtiğimiz aylarda seyirciyle buluşmuştu.

Dizi yayına girmeden Selahattin Paşalı’nın canlandırdığı Osman karakterinin eşcinsel olduğu söylenmişti ve bir kesim tarafından dizide eşcinsel karakterin olması eleştirilmişti.

Dizide gay bir karakterin olmadığı da söylenmişti. Hatta diziyi izlediğimizde Osman'ın gay olmadığını da görmüştük.

Size detayları burada anlatmıştık;

Netflix'in Türk Yapımı Yeni Dizisi Aşk 101'de Osman İsimli Gay Bir Karakterin Olduğunu İddia Ederek Diziye Saldırdılar!

Eşcinsel karakterin ortalığı karıştırmak için tamamen birilerinin yalanı olduğunu zannederken Cüneyt Özdemir'in programına katılan Mahir Ünal, böyle bir karakterin olduğunu söyledi. 👇

Mahir Ünal'dan Aşk 101 Açıklaması: 'Netflix, Osman İsminde Eşcinsel Karakter Üzerinden Yerli Yapım Dizi Teklifi Verdi'

Yapılan senaryo değişikliğine insanlar da tepki gösterdi.

@piyazzo

@alfvevo

@CansevenCRogers

@rmonochildd

@youthamour

@minuzn

@herisimizofsayt

@lovingmilez2

Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

Popüler İçerikler

Milli Eğitim’in Yeni Müfredatında Tartışmalar Devam Ediyor: Din Kültürü Dersleri 572, Atatürkçülük 77 Sayfa
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
07.07.2020

Bunun bir de '' Osmanlı Devleti'nin kurucusu Osman Bey'in adını eşcinsel bir bireye koyarak değerlerimizi zedelemeye çalışıyorlar. '' versiyonu vardı. Buna tepki gösterdiğiniz kadar çocuk istismarına, hayvan ve insan şiddetine tepki göstermediniz! YAZIKLAR OLSUN BİZE!

07.07.2020

Maalesef ''insaniyet'' olarak bakınca toplumumuz baya eksik bu konuda. Seninle benimle olacak iş mi? İstismarcıları gizleyip, şiddet gösterenleri, öldürenleri ve tacizcilerin sırtını sıvazlayanlar olduğu müddetçe bu yeterli gelmeyecek.

07.07.2020

İki erkeğin dudak dudağa öpüşmesi, iki erkeğin bir birini sikmesi. Bana iğrenç geliyor. Ama kim ne istiyorsa nasıl istiyorsa öyle yapsın beni ilgilendirmez. Kimseyi de ilgilendirmemeli. Önceki yıllarda modacı Barbaros Şansal “Benim yatağımdan çok politikacı geçti, açtırmasınlar ağzımı” gibi bir söz sarfetmişti, belkide o politikacılar içinde bugün bize manevi değerlerden falan bahsedenlerde vardı ama bugün gelmişler en kolay ötekileştirip gözlerini kırpmadan harcadıkları eşcinseller üzerinden tatava yapmasınlar!

07.07.2020

Aynen öyle. Gay biri gelip seni sikmediği sürece hiçbir gaye bir şey söyleyemezsin.

07.07.2020

Eşcinselliği normalleştiricez diye Netflixin her dizisinde gay bir karakter izlemekten ben bıktım valla sevindim bu kararlarından dönmelerinden

07.07.2020

Ya ben de her dizide her dizide hetero karakter görmekten bıktım onu napcaz? Senin dediğinle bu olay aynı şeye denk geliyor.

TÜM YORUMLARI OKU (50)