Aşk Olmayacak Denmişti: Kızıl Goncalar'da Zeynep ve Cüneyd'e Yazılan Romantik Sahne İzleyiciyi Kızdırdı!

Kızıl Goncalar'da 15 yaşındaki Zeynep'in Cüneyd'le zorla evlendirilmek istenmesi sık sık tepkilere yol açıyor. Ancak yönetmen Ömür Atay, dizide Zeynep ve Cüneyd arasında bir 'aşk bağı' olmayacağını ve bunun düşünülmesine imkan verecek sahnelerin yazılmayacağını açıklamıştı. Dizinin yeni bölüm fragmanında ikili arasında görülen romantik sahne izleyiciyi kızdırdı!

Sezonun en çok izlenen ve belki de en çok eleştirilen dizilerinden biri olan Kızıl Goncalar, ikinci sezon onayını alarak izleyiciyi sevindirmişti.

İlk iki bölümünün ardından aldığı şikayetler sebebiyle RTÜK'ten ceza alan dizi, yayınlandığı her bölümle izleyiciyi ekrana bağlamayı başarıyor.

Dizide her ne kadar Zeynep ve Cüneyd sahneleri sevilse de 15 yaşındaki Zeynep'in evlendirilmeye çalışılması sebebiyle izleyicinin eleştirisi son bulmuyor.

Dizinin yönetmeni Ömür Atay, Zeynep ve Cüneyd sahnelerinin artmasıyla ikili arasında aşk olmayacağına dair açıklamada bulunmuştu.

Kızıl Goncalar'da Cüneyd ve Zeynep Arasında Aşk Beklentisine Yönetmen Ömür Atay'dan Cevap Gecikmedi!

Ancak dizinin son bölümlerindeki belli belirsiz yakınlaşmaların ardından yeni bölüm fragmanındaki romantik sahne izleyicinin tepkisini çekti.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

twitter.com

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Oğlu ile Karısı Birlikte Kaçan Umut Bey'in Müge Anlı'daki Çağrıları Sonunda Yanıt Buldu!
Bomba İddia! Şevket Çoruh "Emekli Oldum" Dediği Arka Sokaklar'a Geri mi Dönüyor?
Survivor'ın En Asabi Yarışmacısı Yunus Emre'nin Çocukluk Fotoğrafına Çok Şaşıracaksınız!

Popüler İçerikler

Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
23.04.2024

Dizide işlenen konudan bağımsız, son zamanlarda hiç bir ortaokulun, lisenin yakınından geçtiniz ya da bu yaş grubunu gözlemleme şansı buldunuz mu? Ergenlik deyip kenara çekilemeyeceğimiz boyutta mevzular dönüyor. Bu çocuklar kendileri gibi sümüklü bir oğlanın karısı olmayı, bir doktor bir öğretmen vb olmaktan, bağımsız düşünebilen, kendine yeten bir birey olmaktan daha çok istiyor. sorun okullar mı, aile mi, toplum mu bilemiyorum ama freni boşalmış yokuş aşağı giden bir kamyon misali ortalık.

23.04.2024

Avrupa yakasından, ruhsardan, arka sokaklardan, hayat bilgisiden, emret komutanımdan, süper babadan nasıl bu noktaya geldik amk

23.04.2024

🚬

23.04.2024

Cüneyd "Beni aslan seni ceylan bellediler. Aslandan ceylana merhamet, ceylandan aslana muhabbet olmaz" diyor. Yani ikimiz olamayız diyor ama sonrası ne olur bilinmez. Belki bir zaman atlaması olur Zeynep büyür reşit olur, okur mesleğini eline alır o zaman ne isterse yaşar ama bu haliyle asla kabul edilemez.

TÜM YORUMLARI OKU (6)