Aşk Mantık İntikam 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Aşk Mantık İntikam yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Esra Ozan'a 'Sen Çınar'la beni gördün ya, yanlış anladın.' derken Ozan Çınar'ın Esra'nın elini tutmasına oldukça sinirlenir. Esra ise Ozan'ı Çağla'dan kıskanırken Ozan Esra'yı korumak için kendini hastanelik eder. İşte Aşk Mantık İntikam 6. bölüm fragmanı...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Aşk Mantık İntikam Son Bölüm Özeti

Çınar, Ozan’la aralarında ne olduğu konusunda Esra’nın üzerine gitmeye devam ederken yanlarına gelen Çağla, herkesi toplantıya çağırır. Esra, Menekşe Ev Yemekleri Lokantası’nın ailesine ait olduğunu herkesten gizlediği için Çağla’nın büyük tepkisiyle karşılaşır. Zehirlenen kişinin şikâyeti, şirketi ve lokantayı zor duruma düşürmüştür. Elif ve Ekrem, lokantayı kapattıran kişinin Zümrüt olduğunu anlayıp Ozan’a söylerler. Ozan’ın hem lokantayı açtırmak hem de yaptıklarından dolayı Zümrüt’ü cezalandırmak için bulduğu çözümler hayli ilginç olacaktır.

Öte yandan Ozan, Çınar’ın Esra’ya açılma kararını öğrenir. Ozan, bunun önüne geçebilmek için elinden gelen her şeyi yapacaktır ancak Çınar’ın kararı kesindir, Esra ile ne olursa olsun konuşacaktır. Acaba Ozan, bu aşk itirafının önüne geçebilecek midir?

Popüler İçerikler

Fatih Altaylı'dan AK Partili Şebnem Bursalı'ya İğneleyici Yazı: "Istakoz Kuru Yenmez, Şarap Ne İçtiler Acaba?"
Elazığ’da 3 Kişi “Bizi Cin Çarptı” Diyerek Yardım İstedi, Polisler Hoca Çağırdı!
AFAD Açıkladı: Tokat'ta 5.6 Büyüklüğünde Deprem Oldu