'Aşk Kırıntısıyla Doymaktansa Bekarlık Sultanlıktır' Diyerek Hiç Evlenmeyen Dünyaca Ünlü İsimler

Coco Chanel ve Greta Garbo farklı nedenlerle evlenmemeyi tercih ettiler. Şimdiyse, birçok ünlü kadın onların izinden gidiyor. Kylie Minogue, Charlize Theron ve Emilia Clarke kendilerini evli olarak düşünemiyorlar ve evlenmeyi planlamıyorlar.

Güzelliklerine hayran olduğumuz hiç evlenmemiş ve bu durumdan gayet mutlu olan ünlü isimleri sizler için listeledik.

1. Charlize Theron

46 yaşında olan Charlize Theron evliliğin önemli olmadığını düşündüğü için hiç evlenmedi. 2 tane evlatlık çocuğa sahip olması Theron'un yalnız hissetmesini engellerken Theron bütün sevgisini bu iki çocuğa adayabiliyor.

2. Emilia Clarke

35 yaşında olan Emilia Clarke bakanları kendisine hayran bırakan güzelliğine rağmen henüz evli değil. Oyuncu meslektaşlarıyla bir aşk ilişkisi sürdüremediğini düşünüyor çünkü başarılı aktörler arasındaki iyi ilişkilerin çok nadir olduğu kanısında. Clarke sadece kendine güveniyor.

3. Kristin Davis

57 yaşında olan Kristin Davis Sex and the City'de canlandırdığı Charlotte karakterinin aksine hiç evlenmedi. 2 çocuğu yetiştirmek onu mutlu ediyor ve aynı zamanda bir hayli zamanını alıyor.

4. Kylie Minogue

53 yaşında olan Kylie Minogue hedefinin hiçbir zaman evlenmek olmadığını söyledi. Joshua Sasse ile olan ilişkisi 2017'de sona ermişti. Minogue, nişanın onun için bir deneyim olduğunu ve evliliğin ona göre olmadığını söyledi.

5. Diane Keaton

Şu anda 76 yaşında olan Diane Keaton'un, Al Pacino ve Warren Beatty de dahil olmak üzere birçok efsanevi Hollywood erkekleriyle ilişkisi oldu fakat hiçbiri evlilikle sonuçlanmadı. Keaton popüler filmlerde rol almaya devam ederek ve 50 yaşına girdikten sonra  evlat edindiği 2 çocuğuyla mutlu bir hayat yaşıyor

6. Oprah Winfrey

68 yaşında olan Oprah Winfrey, anne ve eş olmanın çok zor bir iş olduğunu ve efsanevi şovuyla meşgul olduğu için hayatında evlilik ve çocuklar için yer bulamadığını ve pişman olmadığını söyledi.

7. Lucy Liu

Lucy Liu, Zach Helm ile nişanlanmıştı fakat hiç evlenmediler. Bunun yerine, 53 yaşında olan Liu hayatını sevdiği şeylere ve oğlu Rockwell Lloyd'a adadı.

8. Dana Delany

66 yaşında olan Delanay evlenmek için birçok fırsata sahip oldu ancak yalnız olmayı o kadar çok seviyordu ki, hiç evlenmedi.

9. Winona Ryder

50 yaşında olan Winona Ryder'ın hem kısa hem de uzun ilişkileri oldu ama hiç evlenmedi. Evliliğin onun için hayattaki en önemli şey olmadığını söyledi.

10. Patricia Kaas

55 yaşında olan Patricia Kaas, zamanının çoğunu şarkı söyleyerek geçirdiğini söylüyor. Birlikte yaşaması kolay bir insan olmadığını ve hayatındaki insanın onun için en büyük sevgisinin hayranları olduğu gerçeğini kabullenmek zorunda olduğunu söylüyor.

11. Edie Falco

Sopranos'un yıldızı 58 yaşındaki Edie Falco'nun önceliği hiçbir zaman evlilik olmadı. Evlat edindiği 2 çocuğa iyi bir annelik yapmanın evlilik ve ilişkilerden çok daha önemli olduğunu söyledi.

12. Sheryl Crow

60 yaşındaki Sheryl Crow 3 kez nişanlanmasına rağmen hiç evlenmedi. Şu anda, 2 çocuk yetiştirmekten mutlu olduğunu söyleyen şarkıcı bir gün evlenebileceği gerçeğini ve birçok talibi olduğunu da inkar etmiyor.

13. Cansu Dere

Geçtiğimiz günlerde final yapan Sadakatsiz dizisinin gözde oyuncusu Cansu Dere de gözde bekarlar listesinde yerini alıyor. Aynı zamanda Ezel dizisinin Eyşan'ı olarak da tanınan Cansu Dere'nin farklı isimlerle ilişkileri olsa da henüz evlenmedi.

14. Şebnem Ferah

50 yaşında olan ve rock müziğinin kraliçesi olarak bilinen Şebnem Ferah hiç evlenmediği daha önce aldatılan Şebnem Ferah'ın aşk hayatına olumlu bakması uzun sürecek gibi gözüküyor.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Dolu Dizgin Yaşadıkları Aşklarıyla Yıllardır Birlikte Olmayı Başaran Ünlü Çiftlerin İlişkilerindeki İlk ve Son Halleri
Bazılarının Evli Olduklarını Bile Bilmiyormuşuz! Ünlülerin Gözlerden Uzakta Yaşadığı İlişkileri ve Evlilikleri
Ayrılarak Aşka Olan İnancımızı Kaybettiren Ünlü Çiftler💔

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
YORUMLAR
06.06.2022

Dünyanın en mantıklı kadınları listesi. Çoğu hiç evlenmemiş ama çocukları var. Valla hayalimdeki hayat.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ