Aşk Kaç Beden Giyiyordu? Hadise'nin Arşa Çıkmış Kriterleri ve 'Erkeğin Maddi Gücü Önemli' Sözleri Tepki Çekti

Yaz sezonunu erkenden açan ve Kerem Bürsin'le verdiği pozla gündeme bomba gibi düşen Hadise'nin aşk kriterleri ve 'maddi güç' hakkındaki sözleri çok eleştirildi.

Günümüzün en popüler kadın şarkıcılarından biri olan Hadise aşk hayatıyla, sahne şovlarıyla, şarkılarıyla bir an olsun dilimizden düşmeyen isimlerden biri.

Bu şana şöhrete rağmen aşkta bir türlü dikiş tutturamamış yıldızımız son zamanlarda sahne kıyafetleriyle gündeme bomba gibi düşerken ve türlü türlü yorum alırken bu sefer de aşk kriterleri hakkındaki konuşmasıyla olay oldu!

Kerem Bürsin'le birlikte doğum gününde poz veren ünlü şarkıcı en son yakışıklı oyuncuyla herkes tarafından yakıştırılmış ve "yeni bir aşk mı doğuyor?" dedikoduları andında gündemi sarmıştı.

İkilinin ikna çabalarından bu yazımızda bahsetmiştik 👇

Tamam Gerçekten İnandık: Aşk İddiaları Çıkan Hadise ve Kerem Bürsin'in İkna Çabaları Dikkat Çekti

@popbizde'nin yeni podcast bölümüne konuk olan Hadise'nin aşk hayatıyla ilgili samimi açıklamaları sosyal medya kullanıcılarından epey bir tepki çekti.

Mehmet Dinçerler ile yaşadığı 5 aylık evlilik sonrası boşanma kararı alan şarkıcı "Maddi gücü olmayan erkek hayatıma giremez. Erkeğin maddi gücü önemli. Maddi gücü yoksa 'neyine güvenip, bana yaklaşıyorsun?’ derim" ifadelerini kullandı.

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

İlginizi Çekebilir:

Onlara Çifte Bayram! Kurban Bayramı'nda Konser Verecek Ünlü İsimlerin Sahne Ücretleri Yine Gündem Oldu
Elle Style Awards'da Kırmızı Olsun Üç Kuruş Fazla Olsun Diyen Defne Kayalar'ın Meraklı Hallerine Olay Benzetme
Ortalık Karışıyor: Aygün Aydın'dan Hande Erçel ve Hakan Sabancı'ya Yönelik Sansasyon Yaratacak Paylaşımlar!

Popüler İçerikler

Atatürk Türkiye Armasında Kurt Figürü Olmasını Neden İstemedi?
Gelir İdaresi Başkanlığı Açıkladı: Akaryakıt, Sigara ve Alkole Zam Geldi!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Duyurdu: Suriyelilere Yönelik Provokatif Olaylarda 474 Gözaltı Yapıldı
YORUMLAR
04.06.2024

Tepkiler haklı. kadın madem ki kendi ayakları üzerinde durabiliyor, sevdiği ve istediği için evlenmeli, sırtını yaslamak için değil. eşitlikse her iki taraf da birbirine sırtını yaslayabilmeli. sözümona örnek kadın olması icab edenler böyle. kasıtlı bu. evliliği bitirmek isteyenlerden sağlam para alıyordur.

04.06.2024

Parayla vizyon çok nadir yan yana gelir zaten bizim ülkemizde. Artık ne anlarsanız. İnsanlar şunu da anlamıyor, takip ettiğiniz çoğu kişi karakter bakımından varoş zaten, eğer bu konuda bir rahatsızlığınız varsa takip etmeyi bırakın. Kabaca bir cümle kuracağım ama aptallar çağında klasik anlamda "ünlü" olmak malumun ilamı gibi bir şey artık neredeyse. Şaşıracak bir şey yok bu laflarda. Ben bu anlamda güçlü kadın çok az gördüm, güçlü insanların maddiyattan ve diğer kriterlerden bağımsız sevdiği insanla birlikte olma lüksü gerçekten vardır, ne yazık ki bu pek bulunan bir şey değil. Kendi bakış açımsa ben bazı şeylerin bu kadar alışverişe indirgenmesini rahatsız edici buluyorum, çünkü eğer bu şekilde olacaksa bulduğum şey önünde sonunda parayla satın alınan herhangi bir şeyden farksızdır. Seni mutlu eden anlamsız bir uyuşturucudan ibaret kalır.

04.06.2024

valla bende aç köpek istemem 😂😂😂 profilim 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

TÜM YORUMLARI OKU (20)